dragos1 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Ai grija cu pistonul de skoda pentru ca s-ar putea sa bata in chiulasa . Eu asa am patit si nu stiam de ce se slabeau prezoanele . Surpriza pistonul batea in chiulasa . Pana nu am luat din piston pe margine nu a vrut sa mearga sau poti sa pui garnituri mai groase dar nu poti sa fi sigur cit despre segmenti este in jur de 2 3 sute setul de segmenti de skoda sau poate putin mai mult . Apropo grija mare cu segmentul de ungere. Nici nu iti dai seama cind il rupi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 Pai pistonul pe care il am pus acum(nu cel de la raddu,de la ala am pus segmentii,boltul si sigurantele) are 2 degajari in dreptul supapelor si este si strunjit nitel pe margine(adica in capul ppistonului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate