serkan77 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Intr-adevar a fost o iesire pe cinste,dar am realizat ca e cam mare transalpul meu...ce sa ma fac?Cu ce endurica sa il schimb sau oare m-oi obisnui?A fost fain ,pana la primavara...pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2010 salut . Am fost o tura foarte faina :MUNTELE RECE ,CERC CAPS, urcarea pe langa pensiunea Lara unde mi-a facut motorul un flic-flac si am ramas fara frana fata, MUNTELE BOCULUI, MUNTELE BAISORII unde am mancat baut etc. si inapoi pe la MUNTELE BOCULUI,MOARA DE PADURE ,VALEA IERII, MANASTIREA DIN MUNTELE RECE SI ACASA. A fost vreme foarte faina si nu cred ca mai prindem anul acesta asa vreme.Eu mai sper la o iesire anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 salut . Am fost o tura foarte faina :MUNTELE RECE ,CERC CAPS, urcarea pe langa pensiunea Lara unde mi-a facut motorul un flic-flac si am ramas fara frana fata, MUNTELE BOCULUI, MUNTELE BAISORII unde am mancat baut etc. si inapoi pe la MUNTELE BOCULUI,MOARA DE PADURE ,VALEA IERII, MANASTIREA DIN MUNTELE RECE SI ACASA. A fost vreme foarte faina si nu cred ca mai prindem anul acesta asa vreme.Eu mai sper la o iesire anul acesta. sa fie stimabililor pentru toti pina a da zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2010 sa fie stimabililor pentru toti pina a da zapada vreau sa pun poze dar nu se incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 salut . Am fost o tura foarte faina :MUNTELE RECE ,CERC CAPS, urcarea pe langa pensiunea Lara unde mi-a facut motorul un flic-flac si am ramas fara frana fata, MUNTELE BOCULUI, MUNTELE BAISORII unde am mancat baut etc. si inapoi pe la MUNTELE BOCULUI,MOARA DE PADURE ,VALEA IERII, MANASTIREA DIN MUNTELE RECE SI ACASA. A fost vreme foarte faina si nu cred ca mai prindem anul acesta asa vreme.Eu mai sper la o iesire anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Intr-adevar a fost o iesire pe cinste,dar am realizat ca e cam mare transalpul meu...ce sa ma fac?Cu ce endurica sa il schimb sau oare m-oi obisnui?A fost fain ,pana la primavara...pe forum! Nu-i stres te vei obisnui cu el mai ai si tu rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Intradevar frumoasa tura ! Intr-adevar a fost o iesire pe cinste,dar am realizat ca e cam mare transalpul meu...ce sa ma fac?Cu ce endurica sa il schimb sau oare m-oi obisnui?A fost fain ,pana la primavara...pe forum! Il primesc eu prin donatie , sa intru in rand cu lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Intradevar frumoasa tura ! Il primesc eu prin donatie , sa intru in rand cu lumea Cred ca daca il vinde cu cat l-a luat merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Aham,, cred ca ii era dereglat manometrul ca al meu arata 1,7-1,8 si pe alocuri 2,0-2,2 presiunea in roti Diavolul asta cum actioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 No nu-mi spunie ca niebunu' de Dorin o coborat pa "Zidu' Mare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 P.S A urcat, nu a coborat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) stie cineva cat de fiabile sunt husvarna de 250 asa in general ma refer vreau sa cumpar un enduro mai mic pt namoale si coclauri deci nu prea greu dar totus sa aiba putere ( ) am mai mers pe un dr350 dar este prea greu pt namoale (parerea mea ) daci daca ma puteti indruma putin as ramane dator (un vin fiert ) ps.Sa ne vedem cu bine pe asfalt sau prin namoale ps2.scuze pt offtopic (frumoase poze ) Editat Noiembrie 22, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Diavolul asta cum actioneaza Dracu baga coada peste tot si apoi ne miram !! de ce oare ?? Editat Noiembrie 22, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Intradevar frumoasa tura ! Il primesc eu prin donatie , sa intru in rand cu lumea La cat de tentanta mi s-a parut Honda ta parca as face un schimb de vreo zi,macar asa sa fac si eu o diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 La cat de tentanta mi s-a parut Honda ta parca as face un schimb de vreo zi,macar asa sa fac si eu o diferenta... No ma voi va combinati imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 stie cineva cat de fiabile sunt husvarna de 250 asa in general ma refer vreau sa cumpar un enduro mai mic pt namoale si coclauri deci nu prea greu dar totus sa aiba putere ( ) am mai mers pe un dr350 dar este prea greu pt namoale (parerea mea ) daci daca ma puteti indruma putin as ramane dator (un vin fiert ) ps.numa bine si asfalt uscat (si namoale pt enduro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Nu-i stres te vei obisnui cu el mai ai si tu rabdare Subscriu si sunt sigur ca e moft de moment,pacat ca deja intram la caldurica pana la primavara cand iesim iar pe teren .Ceasuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) stie cineva cat de fiabile sunt husvarna de 250 asa in general ma refer vreau sa cumpar un enduro mai mic pt namoale si coclauri deci nu prea greu dar totus sa aiba putere ( ) am mai mers pe un dr350 dar este prea greu pt namoale (parerea mea ) daci daca ma puteti indruma putin as ramane dator (un vin fiert ) ps.numa bine si asfalt uscat (si namoale pt enduro ) Parerea mea personala fara sa supar pe nimeni ia-ti o japoneza honda ,yamaha ....etc Editat Noiembrie 22, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serkan77 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Splendida vreme, splendida plimbare, pupat caprioare prajit poze acum ca-s de baza Mesaj completat integralitatea pozelor si filmuletzele aici: http://picasaweb.google.com/10752169475344...Ln_2sKG583WkQE# Mesaj completat http://picasaweb.google.com/10752169475344...Ln_2sKG583WkQE# integralitatea pozelor si filmuletelor Faina tura,faina gasca,faine poze si...faina maimutzica ZGARAITOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Faina tura,faina gasca,faine poze si...faina maimutzica ZGARAITOARE Stai sa vezi maimutoiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ok ms , sa notat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ok ms , sa notat :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 faina tura ati facut dar mi se pare ca nu ati ajuns la cheile turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) faina tura ati facut dar mi se pare ca nu ati ajuns la cheile turzii Ba ne-am aplecat din spate asupra lor pina ni s-a facut foame dar nu erau lemne acolo nici cit sa te aperi de ciini, asa ca ne-am gasit o poiana cu soare sus in faget Editat Noiembrie 22, 2010 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate