bn13hor Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 am cumparat astazi la niste bani care nu mi-ar ajunge pt o noapte de chef un kavasaky kz 440 ltd din 82 inscris si in stare de functionare si m-am gandit sa ma bag si eu la o modificare asa ca va rog sa va dati cu parerea sau sa propuneti cateva idei cum sa il modific interesant ar fi sa nu ii umblu la cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudyyy Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Sper s-apuc sa-mi iau si eu una vara asta pentru modificat, sau ceva asemanator (honda ft500) Zici ca nu vrei sa umbli la cadru. ... ai putea modifica putin din el la partea spate, sa-i cobori un pic saua, iar apoi sa muti comenzile de picior in fata. Nu stiu... cred ca i-ar da o linie mai joasa si mai supla, iar moto va fi mult mai controlabila, centru de greutate fiind mai jos. Dupa, pui un rezervor custom, dai o vopsea interesanta si gata Sau mai bine pastrezi rotile, motorul si transmisia si faci cadru de la zero dupa cum vor muschii tai. Salut si succes la modificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 eu zik sa iti dau eu un chopper gata facut si sa imi mai dai tuh diferenta..... ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Cafe racer de pe http://kz400.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate