micaradu Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 M-a sunat acum 5 minute sotia si mi-a spus ca pe Sos. Vergului, aproape de intersectia cu Morarilor, a avut loc un accident intre ceva enduro si o masina. Motoristul se pare ca ar fi destul de ok (se pare ca s-a certat cu femeia cu care a avut accidentul inainte sa vina salvarea). Cand m-a sunat tocmai ajunsese si politia. Motorul era pe mijlocul strazii. Cei care au prieteni care ar fi trebuit sa fie prin zona pe la ora asta si au enduroaice ati putea sa va interesati. Asta e cam tot ce stiu. Mesaj completat M-a sunat acum 5 minute sotia si mi-a spus ca pe Sos. Vergului, aproape de intersectia cu Morarilor, a avut loc un accident intre ceva enduro si o masina. Motoristul se pare ca ar fi destul de ok (se pare ca s-a certat cu femeia cu care a avut accidentul inainte sa vina salvarea). Cand m-a sunat tocmai ajunsese si politia. Motorul era pe mijlocul strazii. Cei care au prieteni care ar fi trebuit sa fie prin zona pe la ora asta si au enduroaice ati putea sa va interesati. Asta e cam tot ce stiu. Am mai aflat cate ceva: Motorul e un enduro galben cu negru. Femeia cu masina venea dinspre Sos. Morarilor, iar motociclistul din sens opus. Femeia a vrut sa faca stanga pe o straduta si a facut peste motociclist. Motorul nu avea viteza mare, deoarece tocmai oprise la o trecere de pietoni inainte de straduta respectiva. Mesaj completat Motorul era un Husqvarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Nu era motor era un scuter care semana a Husqvarna ... nimic interesant in acc ala multa agitatie pt nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 era un first bike colantat husaberg sau husqvarna ... mociclistu n-are nimic grav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate