Sari la conținut

micaradu

Membra
  • Număr conținut

    253
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Alexandria
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    None
  • Numar Moto
    TR-007-BND
  • Club
    NU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    None
  • Interests
    None

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

micaradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In Pantelimon vor mai fi multe accidente. Inafara faptului ca asfaltul e ca dracu' si se circula haotic, de ceva vreme e si o gasca care o arde racing in fiecare noapte. Mai nou, si pe stradutele dintre blocuri. Aseara m-a tot f**** unul la creieri vreo 3 ore cu demarajele lui. In rest, sanatate multa si insanatosire grabnica!
  2. Cel de la Caransebes era un bou care, la fel ca si enduristul fantastic din topicul asta, a intrat pe circuit in timpul unei curse si a accidentat cateva persoane. De razbunare vorbeam pentru ca gigelul de acolo era automobilist care a intrat pe traseu la o cursa moto, iar acum a fost exact invers. Oricum, era o gluma, dar ce sa-i faci, nu toata lumea poate face diferenta... Cat despre maretul cascador, atata timp cat stia de cursa, nu are nici cea mai mica scuza, oricum ai incerca sa il scoti nevinovat.
  3. Foarte bun argumentul..... Data viitoare poti incerca sa scoti limba....intra in aceeasi categorie..
  4. Deci stiau ce se intampla acolo...... In cazul asta, sa imi fie cu iertare, dar nu are nici cea mai mica scuza. Ar trebui sa isi faca un club cu ala de la Caransebes. Asta daca nu cumva o fi fost din razbunare intrarea, pentru faza de acolo. Ma bucur ca a scapat cu bine, dar nu are scuze....
  5. In prinicipiu ai avea dreptate. Singura chestie e ca, din ce am inteles, au mai incercat sa intre pe traseu, s-au certat chiar cu jandarmii care le-au explicat ca nu au voie si de ce si in loc sa-si vada de treaba, au intrat prin alta parte. Asa ca explicatia cu nu se asteptau cam pica......cred ca se gandeau ca fac un rally raid cu spectatori.... Oricum, nasol ca s-a intamplat, bine ca a scapat doar cu atat si nu au ranit si pilotul/copilotul/spectatori. Romania e mereu surprinzatoare.....caz clar de Darwin Awards.
  6. Plus ca astea nu prea se repara in service-uri normale iar firmele care prepara masini de competitie la nivelul asta au putin alte preturi.
  7. RCA-ul e la fel de valabil inafara drumurilor publice, cum sunt si politele CASCO. Adica fix egal cu zero. Plus ca la mobra neinmatriculata, nu poti face RCA. In plus, chiar daca era inmatriculata si pe drum public, la pilot fara permis nu poti decat sa ii faci sa rada pe baietii de la asigurari. De plata nu scapa decat daca renunta proprietarul masinii.....
  8. Daca drumul nu este inchis circulatiei publice, indiferent ca este pavat sau nu, este drum public. Depinde de cum apare trecut in registrele celor de la compania de drumuri/primarie. In rest, oricum va primi o frumoasa factura pentru masina avariata. Daca este cum a spus unul din colegi si a fost avertizat inainte, e un mare idiot. Sanatate multa oricum si sper ca a invatat ceva....oricum, mare e gradina... Cu ce e mai breaz tipul asta decat cel care a intrat cu masina pe pista ca nici idiotul ala nu era pe drum public.... Nu vad de ce se face diferenta doar pentru faptul ca e motorist...
  9. Eu am ales solutia Cobra Mt975 si headseturi speciale pentru casca integrala. Exista headseturi si pentru open face. Se pot monta foarte usor, casca este ff plata si vin direct cu sistemul de montaj pe casca. Sunt speciale pt moto si au Buton PTT pentru montaj pe ghidon (cu arici). Headsetul are prevazute mufe atat la intrarea in casca cat si pentru butonul PTT, ceea ce inseamna ca poti scoate rapid casca si te poti da jos, fara sa demontezi tot sistemul. Cobrele Mt 975 permit folosirea fiecarei statii cu 2 headseturi pe post de interfon pentru comunicarea cu pasagerul(inafara de mufa pentru headset, mai au pe lateral inca una marcata ca interfon, dedicata acestei functii), au o tona de functii si bat mai mult decat decent Mesaj completat P.S. Daca le luati de unde trebuie ajung la 400Ron pentru doua persoane
  10. O sa iasa "Seawolves nudist party". In plus, trebuie avut grija la parada.)
  11. Sper sa va vedem si acolo Seawolves-ul si cea de la Heavy Riders sunt cele mai tari intruniri de la noi. Oricum muzica voastra e super si sper sa va vedem mai mult.
  12. Merci mult! Dadusem de ei intre timp. Long live youtube. Albumele voastre pe unde se pot gasi prin Bucuresti? E adevarat ca se pot lua de pe net, dar muzica buna merita sustinuta. Respect pentru ceea ce faceti! Ai venit pe motor pana la urma? Mesaj completat Pentru cine mai e interesat melodia este: Keelhauled - Alestorm Super tari oamenii.
  13. Funny. Nu la aia ma refer. In fine, nu mai stiu daca a fost dupa Iris, dar a fost intr-o pauza ceva. Oricum era o chestie rock cu pirati si suna super.
  14. Cea mai tare intrunire de pana acum. Totul a fost cum trebuia sa fie si de data asta, a tinut si vremea cu noi. @Crivat Ati fost super tari fratilor, trebuia sa cantati mai mult. Sper sa va vedem cat mai des pe la intruniri. @Seawolves: Felicitari, a iesit super.....si, am o intrbare. Voi aveti cumva un imn, ca a fost o melodie tare dupa concertul Iris si nu stiu exact ce era cu ea? Cum se cheama? Ne vedem pe la Ploiesti si la anu' spun prezent de acum Trebuia s-o faceti mai lunga
  15. Pai poate aranjam ceva sa facem un grup mai mare. Din amicii mei nu pare sa mearga niciunul si macar asa suntem mai multi. Eventual lasa un nr de tel un id de mess ceva si sa stabilim acolo ce si cum.
×
×
  • Creează nouă...