Sari la conținut

HONDA CBR1100XX WHITE PEARL


mirceaxxx
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

A venit vremea sa-mi prezint si eu motocicleta desi o am de vreo 2 ani.

Am citit forumul unde fiecare isi prezinta frumusetea, si m-am gandit ca nu ar fi rau sa va prezint si eu vreo 2 -3 cuvinte depsre aceasta minunata masinarie HONDA CBR1100XX.

Motocicleta a fost adusa din Germania, avand culoarea visinie, dar lucrand la Toyota si vazand zilnic ce frumos era un LEXUS GS450H white in SHOWROOM, m-am gandit ca nu ar fi rau sa le dau de lucru la baietii de la vopsitorie.Zis si facut!

Asa ca am transformat SUPERBLACKBIRD in SUPERWHITEBIRD :moron: :) ,facand-o deosebita datorita culorii.

Am facut in jur de 11.000km cu ea, in special pe sosele de afara ,ceva mai aparte fiind concediul in CROATIA cu sotia, care inclusiv pe mine m-a uimit dupa cei 880km ,s-a dat jos si a vrut sa mergem la plaja!!!

E super comfortabila, si la drum lung e excelenta, nu oboseste incheieturile, franarea este speciala datorita sistemului CBS, care iti da un surplus de siguranta.Nu va pot transmite senzatiile in cazul acceleratiilor mai puternice, insa recunosc ca e ff puternica si trebuie avut grija.. :D

Bineinteles fiind un sport touring, am echipat-o cu genti laterale din textil, si top case GIVI de 35litri, vopsit in culoarea motocicletei.

La drum lung simteam nevoia unui far mai puternic si am pus xenon, desi cel de fabrica era deja de ajuns...dar sa zicem ca a fost doar un moft...

Nu lipseste priza de 12v si sistemul de navigatie cu gentuta GIVI, dar ce era absolut necesar la aceasta motocicleta erau tobele.

In trafic, se auzea un zumzait, cald ,finut dar nici decum suficient de tare sa ajunga si pe la urechile soferilor.Asa ca am apelat la serviciile lui VICTOR din Oradea,care mi-a facut niste tobe asa cum stie el cel mai bine:::peace: iar ca exemplu o sa pun un filmulet sa-i fac reclama omului http://video.yahoo.com/watch/5777944/15130139

Motocicleta incarcata are un consum la viteza de autostrada 130-140km/h in jurul a 6.8l, ceea ce nu mi se pare mult pentru un motor cu asemenea cilindree.Ceea ce ador la motorul acesta este Cuplu fantastic care te ajuta enorm, si nu trebuie sa schimbi foarte des vitezele, dar nu e pentru mersul in oras, acesta fiind trecut tot la capitolul Minus, dar nu de aceea am cumparat-o.

Preturile la consumabile sunt reduse, iar cum bine stiti daca se intretine cu un minim de efort, motocicleta va va bucura mult peste 100.000km fara probleme.

In cazul in care sunt doritori care vor sa le impartasesc din parerile pe care le am despre aceasta motocicleta cu mare placere...numai TEST DRIVE sa nu-mi cereti... :) .Oricum cu multi dintre voi ma voi intalni pe la intrunirile moto unde de abia astep sa merg.

Asfalt uscat tuturor si sa trecem cu bine peste CRIZA...

post-56886-1274130352_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Superwhitebird :ok:

Ne-am intalnit la Oradea la curs... mi-a placut.

Suna foarte bine cu tobele alea. Apropos, se mai ocupa Victor cu tobe ? Am cautat zilele astea site-ul si aparent nu mai exista. A renuntat ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de aprecieri...despre Victor va pot spune ca s-a comportat exemplar, ora stabilita si promisa a fost respectata, ba mai mult ,avand in vedere ca am vrut un sunet mai profund, mi-a luat tobele pe cheltuiala lui si le-a mai scurtat.

Omu e super serios,si face totul din pasiune...

Nu stiu daca e bine dar iti dau numarul lui de telefon..0745-681.104. :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...