flysebi Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Avand ca motto vechiul proverb latin "Festina lente" ne-am gandit sa organizam iesiri cu scuterul, avand o viteza maxima de 50 de km\h.Teribilismele, cocalarismele, fitele sunt strict interzise si pedepsite aspru prin lege . Cine are minim: un scuter, casca si atestat, si ii face placere sa mearga cu maxim 50 la ora este binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Unde si cand ? Ar fii frumos sa ne strangem cat mai multi sa atragem atentia dobitocilor din trafic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 19, 2010 Autor Share Postat Mai 19, 2010 Unde si cand ? Ar fii frumos sa ne strangem cat mai multi sa atragem atentia dobitocilor din trafic !! Prima intalnire va avea loc saptamana viitoare keep in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Se poate organiza si un mic concurs de stunt in trafic, adica un wheelie ceva acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 nu, nu se organizeaza asa ceva, nici nu se va organiza vreodata. cel putin nu in grupul nostru. Citeste te rog primul post de sus, in care am spus ca sunt INTERZISE teribilismele in timpul plimbarilor noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Am inteles, dar macar viteza maxima cu care se merge trebuie crescuta putin, mie personal mi se pare prea putin 50km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 cre'ca tu nu te integrezi in grupul lor! ai o "racheta" cu motor de 80 desi in acte scrie 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 cre'ca tu nu te integrezi in grupul lor! ai o "racheta" cu motor de 80 desi in acte scrie 50 eu chiar imi doresc sa ma primeasca si pe mine in grupul lor, dar cu atatea restrictii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 Omule, daca nu iti place ideea grupului nostru, de ce postezi aici? Asta este ideologia grupului nostru, prin asta vrem sa fim diferiti...Daca nu iti convine...plimba-te cu altii cu cat vrei tu la ora si descarca-te... Nu te obliga nimeni sa vii cu noi sincer Repet: grupul nostru este conceput pentru plimbari la 50 km\h maxim! se apropie expeditie la targoviste, va tinem la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Bucuresti-Targoviste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 Yap, Bucuresti- Targoviste si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) asta inseamna sa plecam dimineata si sa ne intoarcem pe seara ... facem in jur de 3 ore pe drum Editat Mai 25, 2010 de -GeorGe- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 25, 2010 Autor Share Postat Mai 25, 2010 pai da...plecam pe la 9-9 jumate...ajungem mancam ceva bem un cico...si ne intoarcem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ok , ar fii frumos sa mergem cat mai multi doar noi 2 suntem doritori ? ) Traseu care e ? Bucuresti-Chitila-Sabareni-Ciocanesti-Baldana-Racari-Contesti ... etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Omule, daca nu iti place ideea grupului nostru, de ce postezi aici? Asta este ideologia grupului nostru, prin asta vrem sa fim diferiti...Daca nu iti convine...plimba-te cu altii cu cat vrei tu la ora si descarca-te...Nu te obliga nimeni sa vii cu noi sincer Repet: grupul nostru este conceput pentru plimbari la 50 km\h maxim! se apropie expeditie la targoviste, va tinem la curent chiar nu era necesar sa fi atat de acid si de superior din cati membri e format grupul vostru? Editat Mai 25, 2010 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 26, 2010 Autor Share Postat Mai 26, 2010 (editat) @George, da, pe traseul ala vom merge...si daca tot ajungem la Targoviste, daca e timp ma gandesc sa ne oprim si prin Pucioasa.Stiu un muzeul misto acolo, si distanta fata de Targoviste nu e mare.Vedem la fatza locului.Mai vin 2-3 scuteristi sigur. 0761 395 797 e nr meu, flysebi YM!. @sunyboy, nu e cu suparare, nu am nimic cu tine.Insa noi asa vrem sa circulam.Daca tu vii cu noi si la jumatatea drumului iti vine sa ii bagi mana in gaz, o bagi, iei un avans de 2-3 km si dupa revii iar in grup...Grupul nostru este alcatuit din 3-4 insi momentan.Ne am format cand s-a format si acest topic deci...inca strangem simpatizanti. Ca fapt divers, sambata sau duminica acum merg la pescuit la Naipu, o balta mai sus de Mihailesti.Nu este cu plata, zona este superba din cate am inteles.Merg eu, prietena mea si inca cineva de pe scuteristi. Daca se anunta doritori...mai sus aveti nr de tel si id. Asfalt uscat ca...iar uda astia strazile:( Mesaj completat Va poftesc astazi la intalnirea Gruppo tineretului de pe scuteristi, la ora 19 in fata parcului tineretului Editat Mai 26, 2010 de flysebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 haideti ma nu se mai baga nimeni la cursa Bucuresti-Targoviste ? :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 Am fost aseara la Branesti cu cei de pe scuteristi.Ce e drept am fost multi.Lucru frumos, insa un pic obositor. Hai hai cine se mai baga la Targoviste fratilor? e la un pas de 70 km de Bucuresti...ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 nu e departe si drumul e foarte bun sa punem o data accesibila tuturor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate