Borkonnen Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Trebuie sa plec azi din oras cu mobra si acum mi-am dat seama ca mi s-a terminat tubul de spray. Si au trecut vreo 300 km de la ultima ungere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 in magazinele Selgros din Bucuresti ( vezi ca-s 3, daca mergi pe seara ma gasesti si pe mine la unul din ele ).... Au bagat spray de lant Motul la 400 ml pe la 40 RON (nu mai stiu exact, parca un pic peste 4 sute de mii vechi...)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 Patru sute!? Mersi. O sa merg acuma, mai pe la pranz. Nu-mi zi ca te-ai angajat la Selgros in Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 nu, lucrez la centrala din Brasov, dar de azi pana lunea cealalta (17 iulie) sunt acolo cu trebi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate