ftraian Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Honda CB 400, 2 cilindrii. Carburatoarele au fost sincronizate, o bujie are culoarea cimentului, una e afumata. Cilindrul care are bujie afumata se si incalzeste simtitor mai tare. Primeste prea multa benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 Bijia cu problema e ceva de genul asta: http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/3.html . Ambele bujii sunt noi. Cel mai mult ma deranjeaza ca se incalzeste vizibil mai mult decat celalalt piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 NU sunt expert, dar am impresia ca ai probleme cu ungerea din moment ce ai spus ca se incalzeste! NUMAI BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 E posibil sa fie o problema la diafragma de imbogatire pentru decelerare (pe partea dreapta a carburatorului), ori amestecul incorect reglat in cazul carburatorului cu pricina. Sincronizarea consta din reglajul identic al vacuumului dintre cele doua galerii admisie, deci deschiderea "sincronizata" a clapetelor de acceleratie. Daca totul e OK sunetul motorului tau ar trebui sa semene cu al unui boxer (avand defazaj de 360 grade). Daca cilindrii nu merg egal, ceea ce e probabil, cauza ar mai putea fi si de ordin mecanic (vezi compresia pe ambii cilindrii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Diafragma de imbogatire pentru decelerare e fisurata. Nu mi-am facut mari probleme pentru ca ma gandeam ca e folosita numai in frana de motor. Sa fie de acolo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 Are cineva idee unde gasesc diafragama de imbogatire? La reprezentanta Honda din BaiaMare mi-au zis ca nu au pentru modele asa vechi (83). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate