Sari la conținut

Rusinos Dar Spectaculos


adrianov
 Share

Postări Recomandate

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie. Daca apucati sa cititi o sa imi spuneti ca trebuia sa o trec la "Distractive".

 

Mergeam pe o strada cu sens unic, printre blocuri, putin circulata, dar bine asfaltata. O singura masina ma urmarea, ca nu indraznea sa ma depaseasca. Aveam NUMAI 40-50 km/h, dar strada era ingusta si pe dreapta erau parcate masini, asa ca se circula pe o singura banda.

La un moment dat ma apropii de intersectia unde eu AVEAM DE GAND sa fac la dreapta. Dar nu vream sa ma fac "de ras", sa ma depaseasca masina pe franare, asa ca m-am decis sa nu reduc deloc viteza si sa iau virajul cat mai in larg.

Pornind de langa bordura din stanga si "aruncandu-ma" in viraj ca la carte, adica privind acolo unde vream sa ies. Toate bune pana aici, numai ca exact atunci cand eram aplecat la maxim, si scosesem si genunchiul in afara sa vada oamenii "spectacol" mi-a aparut o masina in fata si am franat, ca in afara de asta mai aveam doar sa urlu. S-a blocat roata pe spate, am cazut pe o parte, si m-am dus asa de ziceam ca nu se mai termina...

 

Nu e foarte spectaculos, nu-i asa? AAaa, am uitat sa va spun. Asta mi s-a intamplat asta toamna si...eram pe bicicleta. In tricou si noroc totusi ca aveam pantaloni de trening. Asa, rana de la genunchi mi-a trecut dupa 2-3 saptamani. Inaintea cotului. "Rana" de la ghidon o am si acum.

 

Pro-bike, nu? Sper ca nu am postat gresit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este Shimano MegaRange. Am vitezometru digital, reglat perfect; printre alte functii memoreaza viteza maxima atinsa. Hayabusa are asa ceva?

 

La vale am prins 67km/h maxim...fiind pe viraj.

M-am gandit si eu: daca am facut asta cu bicicleta ce o sa se aleaga cand o sa imi gasesc in sfarsit motor. Macar atunci o sa am casca si restul echipamentului. Rog pe cel de la care o sa cumpar motor sa nu mi-l dea fara casca, daca nu vrea sa ma aiba pe constiinta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

67 km/h, da. Panta era de 7 grade si lunga de aproape 1 km. Am mers pe 3 cu 7 s dadeam din pedale ca nebunul, nu eram in cadere libera. Imi dadusera lacrimile si ziceai ca se rupea tricoul de pe mine. aaa...si stateam aplecat pe ghidon de imi dadeam cu genunchii in piept.

Este reglat bine, am calculat, l-am verificat atat pe strada, pe distante mari, cat si mergand in paralel cu altii. Care nu m-au crezut nici ei cu 67. Si oricum, 45 iau pe drum plat, si 55 pe orice panta. Dar tot dand nebuneste din pedale.

aaaa...mi-am adus aminte....scuze....s-ar putea sa ai dreptate..

imi aduc aminte ca am avut conditii perfecte, adica imi batea vantul puternic din spate....plus, am mania sa umflu cauciucurile la maxim, sa merg mai usor, plus...am terminat FEFS.....

Nu esti din Craiova, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Frunza

Si eu sunt biciclista si am avut la inceput probleme cu viratul la dreapta. Ma uitam la masina din stanga mea sa vad ce semnalizeaza ... ma uitam insistent ... dar foarte multi nu semnalizeaza. Cand vroiam sa fac dreapta ma trezeam ca imi taie fata. Acum, dupa ce am acumulat ceva ore in trafic, obisnuiesc sa le tai eu fata cum ar veni... daca nu opresc se trezesc cu o zgarietura nasoala in laterala... bine... si eu ... dar merita .... asa i-am facut o data unuia cu mercedesu... si n-am patit nimic. Si s-a dat jos in mijlocu soselei sa urle la mine. Am scos pixu, mi-am notat numarul si i-am zis ca tata e avocatul cutarici si ca tocmai a incalcat legea nush care .. a mers faza .. s-a calmat brusc. A mai mormait cate ceva si a plecat. Hehe ... fratilor .. care sunteti si cu masini si cu motoare pe aici .. rugamintea mea: semnalizati! Valabil si la biciclisti. Ca nu e deloc distractiv sa astepti dupa un biciclist sa o ia innainte si dupa ce abia incepe sa se miste iti dai seama ca vireaza la dreapta si tu astepti ca boul de cateva secunde ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Ce-i aicea , clubul telemetristilor amatori? "Panta de 7 grade" ... "67 km/h" ... "53 km/h" :(

 

Io zic sa-ti pui slidere sa nu mai ai probleme la curbe, eventual merg niste carene be bitzicla, sigur prinzi cam aporximativ 72.(6) km/h :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...