manu72 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Va salut baieti ! Am si eu o problema la cb-ul meu de 500; am un mic joc in furca fata , mai degraba in cuzinetii de sub simeringuri si as vrea sa schimb cam tot ansamblu (cuzineti, simeringuri ulei,aparatori praf ). Ma puteti ajuta cu o parere sau unde as putea gasii asa ceva (mai ales cuzinetii). Multumesc. bbbb.rtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Va salut baieti ! Am si eu o problema la cb-ul meu de 500; am un mic joc in furca fata , mai degraba in cuzinetii de sub simeringuri si as vrea sa schimb cam tot ansamblu (cuzineti, simeringuri ulei,aparatori praf ). Ma puteti ajuta cu o parere sau unde as putea gasii asa ceva (mai ales cuzinetii). Multumesc. bbbb.rtf Salut, Din pacate nu pot sa te ajut, dar mai bine ai intreba baietii cu CB500 - au topic special, AICI. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate