Jump to content

PzKpfW

Super Membru
 • Posts

  9,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by PzKpfW

 1. Un interview interesant cu Toprak-
 2. Stupid și de nejustificat pentru statutul și poziția lui. Bine că n-a implicat pe nimeni. Dar din nou: de ce?
 3. Cum scrie în titlu. Purtată de 5-6 ori la drum lung, în stare foarte bună. Am și viziera clară + chinguard (nu se vede în poze). Interior detașabil și lavabil. Mai multe detalii despre cască, pe pagina oficială Contact: aici pe topic sau PM Locație: predare personală în București sau Brașov Preț: 1100 lei (nouă se vinde la 1400-1600 lei)
 4. Cum scrie în titlu. Purtată de 5-6 ori, în stare foarte bună, două mici zgârieturi pe viziera iridium (se văd în poze). Am și viziera clară dar trebuie s-o caut. Interior detașabil și lavabil. Contact: aici pe topic sau PM Locație: predare personală în București sau Brașov Preț: 800 lei (indicativ, pe Motocard se găsește la 1200) Mai multe detalii despre cască, pe pagina oficială.
 5. Și-a văzut de treabă și și-a făcut cursa, nu s-a descurajat. Verstappen la fel, a tras de un monopost handicapat din punct de vedere aero și a terminat în puncte. Leclerc a făcut o mega cursă: cu aripa față deteriorată din primul tur a fost constant mai rapid decât Sainz. Ca să-i mulțumească, echipa l-a lăsat pe gume Hard vechi la sfârșitul cursei, când toată lumea din jurul lui era pe Soft-uri noi. Impresionant cum s-a bătut și cum a reușit să-l țină pe Alonso în spate în condițiile astea. Probabil cea mai bună cursă din cariera lui. De notat și punctele (primele) luate de către Schumacher.
 6. Guanyu Zhou era mort fără halo. Leclerc, și într-o oarecare măsură Verstappen ar fi meritat victoria mai mult decât Sainz - care a câștigat doar prin prisma norocului. O super cursă făcută și de către Pérez. Ferrari au demonstrat încă o dată că nu au maturitatea de a se bate serios pentru titlu.
 7. Exact, foarte bine rezumat. Nu are treabă, din contră, rezervorul metalic mi se pare mai estetic. Sunt elemente de cost, greutate și vizibiltate ușoară a nivelului lichidului. Nu se pot pune, vezi mai sus. Există varianta schimbării rezervorului de plastic cu unul metalic, dar vorbim de piese aftermarket de o calitate îndoielnică, preț ridicat și vreo oră de lucru. Cu prostia asta de cârpă se rezolvă în 5s. M-am uitat inclusiv la schimbarea capacului rezervorului cu unul metalic (de acolo este problema de fapt), dar mi s-a părut nejusticicat să dau 50€ pe așa ceva.
 8. Cred că performanța asta este specifică circuitului și condițiilor. Da, surprinzător Sainz. La fel de surprinzător Max - care nu a reușit pole-ul. Tot pe el aș pune însă banii pentru mâine.
 9. De când rezervoarele sunt de obicei din plastic. Lichidul se încinge, deformează capacul (care este negru, nici soarele nu ajută) și încep să apară stropi pe margini. Este a 3-a motocicletă la care am problema asta.
 10. Merci. Am găsit până la urmă. Las topicul deschis pentru alții care ar căuta așa ceva pe viitor.
 11. Orice operație implică riscuri suplimentare - putea foarte bine să nu se mai opereze și să trăiască așa până la adânci bătrâneți (cu mâna puțin strâmbă). S-a operat în primul rând pentru a-și putea continua cariera la nivel înalt.
 12. Nu știu dacă există mai multe mărimi, dar am încercat cu una pe care o am pe acasă și stătea cam larg. Cu vibrațiile unui v2 sigur s-ar fi deplasat constant. N-am mai încercat și cu altele.
 13. Ești prea tânără pentru croșetat, dar apreciez și notez propunerea. Am găsit până la urmă - în Grecia.
 14. Nu știu dacă are și alt scop, dar eu am nevoie pentru a evita scurgerile de lichid de frână din rezervor. Edit: se pare că ăsta este și scopul "oficial". Sursă.
 15. Caut protecții textile pentru rezervorul de lichid de frână pe față (poză mai jos). Unde găsesc așa ceva la noi? Tot ce găsesc este fie în UK, fie în SUA sau China. La prima variantă costă transportul mai mult decât articolul în sine, iar China/SUA nu sunt viabile prin prisma timpului de așteptare.
 16. Dacă nu se opera, era sfârșit de carieră sigur. Admir încăpățânarea și tenacitatea omului. Se pare că este și în viață cum era pe circuit.
 17. La vârsta și cunoștințele tale, scoate 2t din calcul. Motoarele alea au avantajele lor dar necesită atenție și ceva experiență, nu sunt pentru ceea ce vrei tu. Folosește cu încredere olx, ai multiple filtre (capacitate, preț). Vezi ce găsești acolo în funcție de cerințele pe care le-ai dat. Apoi revino cu întrebări mai precise despre un model care te-a atras. Nu o să găsești un răspuns direct și absolut aici.
 18. Nu cred că vei primi răspunsuri relevante aici. În cel mai bun caz va fi câte o părere proprie dar izolată și din care nu poți trage concluzii generale; în cel mai rău caz vor fi păreri terțe, "din auzite". Asta se aplică nu doar la Volvo S90, ci pentru orice vehicul care nu este teribil de comun. Sfat: acordă-ți 2-3h și sapă pe forumuri dedicate. Așa-ți vei face o idee mai clară. Succes.
 19. Cei de la RAR nu au dyno, se uită în acte (sau la kitul de limitare dedicat motocicletei și modul în care a fost instalat, după caz). În cazul tău, nu se va încadra la A2. Fie mergi ilegal, fie-ți cumperi ceva care se încadrează, fie aștepți să-ți iei A-ul și mergi fără griji.
 20. Ah, mă scuzați. I-am acordat greșit prezumția de necocalar nevinovăție.
 21. Modul în care a pus problema îl face susceptibil de a fi luat la mișto: Cred că s-a referit la faptul că dacă nu corespunde A2 din fabrică, acceptă și model limitat. @Seba29 - intră frumos pe olx și folosește filtrele cu încredere. Eu după o căutare de 30s am găsit asta. Sari pe ea. Nu suntem noi în măsură să-ți spunem ce anume "arată bine" sau ce însemană "cuplu destul de mare". Oricum o s-o vinzi în 1-2 ani. Deocamdată habar nu ai ce vrei de la o motocicletă. Ia-ți ce-ți place, mergi cu ea și devino motociclist.
 22. Posibil să mă înșel, dar dacă agăța alt pilot acolo probabil scăpa de penalizare. Aleix se bucură de o simpatie generală în momentul de față și este (?) principalul lui contracandidat la titlu. Poate a avut și asta o influență în decizie, nu știu.
 23. De la Bikermag.ro, zona Jiului.
 24. Nu au, iar zonele cu kevlar nu sunt deranjante.
×
×
 • Create New...