amatoru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Salutare ,cu pretextul aniversarii zilei unui coleg motociclist - La multi ani HD - am pus-o de o petrecere intr-o locatie superba ,pe malul garlei Somova langa Manastirea Saon,cu stat la cort peste noapte ,avand ca ingrediente gratare cu de toate ,nelipsitul bors de peste si un dozator de bere cu 2 butoaie pentru a ne stinge setea de dupa plimbarile cu barca si nu numai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no name Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Salutare ,cu pretextul aniversarii zilei unui coleg motociclist - La multi ani HD - am pus-o de o petrecere intr-o locatie superba ,pe malul garlei Somova langa Manastirea Saon,cu stat la cort peste noapte ,avand ca ingrediente gratare cu de toate ,nelipsitul bors de peste si un dozator de bere cu 2 butoaie pentru a ne stinge setea de dupa plimbarile cu barca si nu numai . da, trebuie sa o repetam cat de curand..merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Fuckere inca faci senzatie ca in vremurile de altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Foarte frumos;dar unde-s motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Fuckere inca faci senzatie ca in vremurile de altadata. Mai cuba se stieeee ......Trebuie sa existe un bufon care sa i distreze pe baietii astia de la tulcea nu?/ Sise pare ca tot eu am fost ala si de data asta.....!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate