Paul G Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 amu ma iau io de voi poi voi credeti ca mobrele voastre is meseriase? ia uitati aici consum de motor: Mesaj completat available si aici... Numa virgula nu-i la locul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 150 de km cu 1l?!!!!!!!!!!! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizonu Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Da, pina la urma m-am lasat prada ispitelor si am debutat si eu pe forum. Ne bucuram sa reavem printre noi galbena de 1200. Cit priveste treaba cu lipitul... Aici trebuie aprofundat putin. De-asemenea, si alti "melci" sau reinnoit, dar abia acum au fost "parafati": 01CES-uleee Misule era sa nu imi dau seama cine esti ,, wdb " zic cine ...........mai e si asta cu asa tupeu sti tu 954 de la ce vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 12, 2011 Autor Share Postat Martie 12, 2011 (editat) mai e si asta cu asa tupeu sti tu 954 de la ce vine Prima iesire de anul acesta... Si... primul control de anul acesta. Cica "facem curse" pe drumurile publice. Uite ce frumos stau melcii langa masina de Politie... Cred ca mi-a intrat ceva in ochi. Editat Martie 12, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 foarteee taree. nenea cu cascheta vroia autografe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 O.M.F.G. Mesaj completat O.M.F.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Misule era sa nu imi dau seama cine esti ,, wdb " zic cine ...........mai e si asta cu asa tupeu sti tu 954 de la ce vine Da ma, si mie la inceput mi-o fost la fel: BYZ???? Oare de la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 nu ne-ai spus cum merge RR'u domnu' Nicu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2011 Autor Share Postat Martie 13, 2011 (editat) foarteee taree. nenea cu cascheta vroia autografe ? Nu, politistu' n-avea nicio vina. El doar a trebuit sa raspunda sesizarii. Credem ca taranii din capatul linii drepte de la Livezile nu puteau da la sapa. Ii "deranjam" noi, cand intorceam motocicletele. "E" invidiosi dom'le... Da ma, si mie la inceput mi-o fost la fel: BYZ???? Oare de la ce? Sa inteleg ca te-ai trezit deja? Editat Martie 13, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasyr6 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Mda.. Frumos Cand vad asemenea poze ma apuca dorul si mai tare de casa Frumoase jucarii RR,R1 sa aveti grija de ele Si nu in ultimul rand : Mie tare dor de voi baietii si de o tura inpreuna Salutariii de la Deutschland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 nu ne-ai spus cum merge RR'u domnu' Nicu ? Imi cer scuze, d-l Mihai. Am postat odata (3 min diferenta) si n-am vazut ce-ati scris.RR-ul merge parfum. Asteptam vremea buna, sa punem gumele noi care stau in garaj si urmeaza sa vedem cum ne intelegem pe Tihuta. Frumoase jucarii RR,R1 sa aveti grija de ele Danke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) sa ai parte de motor si de asfalt uscat Editat Martie 17, 2011 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 sa ai parte de motor si de asfalt uscat Multumesc, si aici! Si prima iesire pe Tihuta de anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Crazy Snails "in action". S-a deschis sezonul pe Tihuta. Mesaj completat Duet. De melci si honde: Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 Sau asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 frumos duetul, frumoasa "serenada" . sa aveti un sezon bun si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) frumos... Editat Aprilie 4, 2011 de pHa_King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Merci, baieti! M-am distrat putin si am facut un clip: Editat Aprilie 4, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 va propun un nou membru... nu stiu daca are mobra de 1000+, dar mno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 va propun un nou membru... nu stiu daca are mobra de 1000+, dar mno Faine poaze! ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 S-a mers si la salonul moto. Sau mai bine zis, la talciocul moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) va propun un nou membru... nu stiu daca are mobra de 1000+, dar mno Bune poze. Tare "scula" cu care le-ai facut. Eu mai stau cu ochii pe aici. Cu timpul o sa-mi iau si eu altceva, pe langa "sapuniera" pe care o am. Singura mea intrebare: Cum dracu' ai apucat sa-i faci poze? S-a mers si la salonul moto. Sau mai bine zis, la talciocul moto. Lasa pozele astea. Vrem sa vedem pilotu' Alina. Editat Aprilie 14, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Pentru detalii legate de acest personaj, si anume Alina Piloata, rugam colegii care detin motorete de 1200, de culoare galbena, de preferinta BMW, sa intervina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Bune poze. Tare "scula" cu care le-ai facut. [...] poi ii un dslr entry level (Nikon D3100), si obiectivul mai 'okosh' (AF 28-100) nu era la mine doar ala din kit (AF-S 18-55), asa ca a fost o reactie de fractiune de secunda ca am reusit sa surprind melcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Pentru detalii legate de acest personaj, si anume Alina Piloata, rugam colegii care detin motorete de 1200, de culoare galbena, de preferinta BMW, sa intervina. Nu se numeste Alina ci Andreea Necula Piloata shi iaca Mesaj completat S-a mers si la salonul moto. Sau mai bine zis, la talciocul moto. Talcioc pe bune.Jenant putem spune.Da,io cum de nu am pozele?Cred ca e necesar sa ne intilnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate