Sari la conținut

ghitisor84

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ghitisor84

  1. ghitisor84

    Crazy Snails

    Bravo Unches'. Felicitari! La cat mai multe podiumuri pe locul I!
  2. ghitisor84

    BURSA LOCALA

    Salutari! Doresc sa inchiriez o duba transport persoane 8+1, cu sau fara sofer, pentru data de 14.07.2013 - duminica de la ora 10 pana luni dimineata la o ora ulterior stabilita. 0742599248 andrei.
  3. ghitisor84

    Evenimente

    Salutari! Caut sa inchiriez o dubita pentru transport persoane 8+1 pentru data de 14 iulie 2013 de la ora 10 pana luni dimineata la aceasi ora sau dupa cum ne intelegem, cu sau fara sofer. 0742500248. va multumesc anticipat!
  4. ghitisor84

    Sa Ne Cunoastem !

    salutare. io is ghita. si nu, nu umblu pe la portita. umblu pe la banci )
  5. am si eu o intrebare. citind mai multe forumuri si siteuri, am aflat, nu stiu daca am inteles eu bine, ca modelul din 2002 incoace nu mai are distributia pe pinioane ci pe lant? fiind un motor v4, sa inteleg ca are 2 lanturi sau cum? prin asta s-a pierdut vesnica durabilitate a motorului? as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva. va multumesc
  6. ghitisor84

    Hai La O Plimbare !

    Salutare. Stie careva cine se plimba cu aprilia sl1000 falco visinie prin oras? Intreb pt ca este unul din modelele pe care vreau sa il cumpar, si ma gandeam sa discut cu omul sa studiez putin si motorul sa-mi fac o opinie. Cine il stie si are un nr de telefon de la baiat va rog sa imi lasati un pm. Va multumesc anticipat si imi cer scuze pt off topic. Asfalt uscat!
  7. salutare. Sper sa nu va suparati pe mine, dar am si eu cateva nelamuriri legate de acest model, mai precis de vfr800. Ce nu am reusit sa aflu exact este puterea lor. M-am uitat pe mai multe siteuri si dupa ele modelul dintre anii 2002-2005 ar fi mai slab ca si cel din anii anteriori. Pe mine ma intereseaza modelul dupa 2002 pt ca e mai nou si mai aratos. Imi cer scuze daca intrebarea mea nu e prea pertinenta si va multumesc anticipat pt informatii. O zi buna
  8. ghitisor84

    BURSA LOCALA

    Dezmembrez laptop toshiba satelite p10 albastru. tot este bun in afara de placa de baza si hdd pe care nu il vand, deocamdata, pt ca nu am reusit sa recuperez datele de pe el. in rest totul e functionabil. )
  9. salut. da. mai este!

  10. ghitisor84

    Hai La O Plimbare !

    din cate am vazut eu, cred ca v-a fost cald pana pe meses si inapoi... )
  11. ghitisor84

    Evenimente

    sambata are nunta razvan tudoricescu. cum de-a lungul anilor el si noi am fost la multe alte nunti ca invitati sau doar la parade, ma gandeam ca ar fi frumos sa-i intoarcem favoarea. pt mai multe detalii luati legatura cu luka sau cu mine. eu zic ca putem sa-i acompaniem la o tura de oras cu incepere din parcarea vis-a-vis de centrul de recuperare din bradet si cu finalizare(nu din aia la care va ganditi voi) la vila vlad . toata treaba va fi undeva dupa orele 14 daca bine am inteles eu! numai bine!
  12. ghitisor84

    Hai La O Plimbare !

    azi nu se merge nicaieri? da...asa omeneste ca pe mine m-o tinut minte nenea gabor! )
  13. ghitisor84

    Crazy Snails

    ehe....eliCOPTerul tarii!! )
  14. as vrea sa ajut si eu, am ceva haine gen, costum de balul absolventilor, blugi, pulovere, tricouri, camasi, bluze, geci de iarna, insa toate sunt pt cei peste 1.80.... pana mea am o geaca de iarna de aia groasa cu puf in ea pe care am purtat-o de 2 ori si sta de 5 ani in dulap, tot o aman sa nu o arunc ca mi-e draga si e pacat de ea ca e al naibii de calduroasa, in cele mai friguroase conditii am stat doar intr-o bluza in ea si tot transpiram.. nu stiu daca la casele de copii sunt asa de inalti insa eu o donez cu drag, sunt din zalau, dar stau in cluj. weekendul viitor voi merge acasa sa vad ce si cum si o sa le impatur si le voi pune toate deoparte la loc bun si sigur, pana vor avea o intrebuintare. am incercat sa le donez la biserici sa le dea la nevoiasi dar nu le iau nimeni. 0742599248 andrei este numele. numai bine!
  15. ghitisor84

    Crazy Snails

    fain de voi, nicule sti cum ii vb aia, da ca nu cu ce, 'geaba incerci... ) sa fi iubit!
  16. ghitisor84

    Poze

    mah dar nu-i suficient ca te uiti tu urat? :polite:
  17. ghitisor84

    Dau Spre Donatie!

    il doresc eu . te rog frumos!
  18. ghitisor84

    Dau Spre Donatie!

    te rog sa nu ma uiti nici pe mine in caz ca o sa ai pui! dau si eu 1, 2, 3 zeci de beri! )
  19. ghitisor84

    Crazy Snails

    i told you so, no hai la cluj! http://www.youtube.com/watch?v=SzolzrkxgD8 astia is cu sange - n pusca! )
  20. ghitisor84

    Hai La O Plimbare !

    mah eu am fost pe la 8 si 20 acolo, nu era nimeni si m-am plimbat prin parcarea aia de 2 ori, data viitoare o sa stau pana dupa ora 10. mah dar nu se mai tine adunarea aia saptamanala a motociclistilor din cj? cum se facea in fiecare joi? acum 2 sapt am fost pe la toate localurile unde se mergea anii trecuti, nimeni nimic, decat 2 cruisere am vazut in rest pustiu... ce se intampla, doctore?
  21. sa-mi dai un mesaj cand poti! imi trebuie pozele de la seth! numa' binhe!

  22. ghitisor84

    Hai La O Plimbare !

    mersi klara de poze. cand vreti sa mai mergeti dati un apel. numa' binhe!
×
×
  • Creează nouă...