bst_rares Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) de unu de 125cc nu aveti nevoie? =)) :bounce: glumeam , ce sa zic fain de voi abia astept sa fac 18 ani sa imi pot cumpara un motor mai mare dar mai i mult pana in iulie.. deci .. Editat Ianuarie 16, 2012 de bst_rares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Na sa vi se faca dor!http://www.youtube.com/watch?v=YHT8NiAFtco&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 29, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2012 ce sa zic fain de voi abia astept sa fac 18 ani sa imi pot cumpara un motor mai mare Bafta! Na sa vi se faca dor! Am fost astazi la Vatra Dornei, impreuna cu "Melcu mare 2". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6_m2leXHK7s&feature=related Pentru cunoscatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ouch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 http://www.youtube.c...feature=related Pentru cunoscatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Pentru cunoscatori! De mult cautam piesa asta, dar nu stiam cine-o canta. Multumesc! Si cum primavara se numara melcii, vin cu un update al listei. • Eu – ’08 R1 • Iosif – ’08 ZX-10R • Misu - 954RR • Bizonu' - K4 1000 • Jack – Yamaha WR 450 SM • Bogdan - Royal Star 1300 • Rico - Intruder M800 • Radu – O capra de teren. (trebuie sa ne interesam de care ) • Paul - BMW K1200RS • Sorin – KTM 450 EXC • Adi – R1 ‘05 Cel mai nou membru in clubul nostru este Adi, cu al sau R1. Welcome aboard! Aici sunt noile jucarii, R1 2008 (a mea) si ZX-10R 2008 (a lui Iosif). Si poze din primele iesiri de anul acesta. Desigur, la terasa OMV din Dej. :crack Speram ca anul acesta sa fie cel putin la fel de frumos ca anul trecut. Sa ne vedem sanatosi! _____________________________________________________________________ Maaaa, v-au surprins paparazzi. Editat Aprilie 11, 2012 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Watch your SIX !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 15, 2012 Autor Share Postat Aprilie 15, 2012 Watch your SIX !!!!!!!!! Ce invidioasa e lumea pe iubirea noastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Azi am primit vizita melcilor la viitorul Service auto-moto.La plecare se iubeau mai tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Ba, io nu inteleg ce le-o place fetelor sa stea cocotate acolo. ... cu choperul: e alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Ba, io nu inteleg ce le-o place fetelor sa stea cocotate acolo. ... cu choperul: e alta treaba. Sa-ntzelegem ca-tz iei choper?sau Nicu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 asta e de-al vostru ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Draga domnule stau.....sau sase?..Dupa intense cautari(plictiseala la birou)....am ajuns la concluzia..imi traba si mie un laibar de cela cu melc pe el....sau un actzibilt sa-l lipesc pe motor.....ce trebuie sa fuck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Asa cum bine se stie, am fost participantii unui nou trackday gazduit zilele trecute, de catre binecunoscutul circuit de Formula 1, Hungaroring. Postam, cu ceva intirziere, impresiile de pe circuit, datorita programului incarcat avut dupa sosire si pina acum: nunti, botezuri, onomastice, schimbarea carenelor, cauciucurilor, etc. Fiind deja la a treia participare, toate au mers ca pe roate: incepind cu drumul, cazarea, vremea, mincarea, compania prietenilor samd. In Ungaria ne-am intilnit cu un nou membru al echipei Team33, Ovidiu, care incepind de anul acesta participa si el in campionatul RoSBK. Alaturi de deja consacratii: Nicu, Iosif(Uncesu) si subsemnatul, din echipa au mai facut parte Dutu (Kawa636) si Nelu (CB1000R). Toata lumea s-a simtit foarte bine, iar debutantilor in ale circuitului, le-a trecut foarte repede tracul, avind o evolutie foarte buna. Sa nu trecem cu vederea rapida acomodare cu motoreta (ZX10R) care l-a facut pe Uncesu sa scoata un foarte bun timp best lap demn de RoSBK. Profitind de acest prilej, clubului Crazy Snails i s-a alaturat un nou membru, in postura lui SuperBabu (Nelu) posesor Honda CB 1000R. Cine stie, datorita multitudinilor de solicitari sosite pe adresa redactiei, poate vom lua in considerare si la deschiderea de chapter-e in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 iaca o poazna de la chefu din weekend.La Poiana Negri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 3, 2012 Autor Share Postat Iulie 3, 2012 :crack: Nu ti-e bun capul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Cheful avea ca tematica: "motociclistii exista in trafic" sau "frumoasa si bestia"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Io eram frumoasa .Bestia avea roshu pe cap Cheful avea ca tematica: "motociclistii exista in trafic" sau "frumoasa si bestia"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 69-isti la terase: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 foarte tare asta:))) intruna din zile am dat pe bargau de cel R-ul rosu incercasem sa ma tin dupa el. NICIO SANSA. tot respectu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 am aparut chiar si la tv: http://www.youtube.com/watch?list=PL3FA2A23019D02AFC&v=stP782q1VkU&feature=player_embedded#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Dar de mine nu s-a zis nimic:))))))) superstarurilor care sunteti! Editat Septembrie 6, 2012 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 ce numar drept are Nicu ), fain de voi ma, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 9, 2012 Autor Share Postat Septembrie 9, 2012 foarte tare asta. intruna din zile am dat pe bargau de cel R-ul rosu incercasem sa ma tin dupa el. NICIO SANSA. tot respectu'. Pe sate nu-l face nimeni. am aparut chiar si la tv: Dar de mine nu s-a zis nimic. superstarurilor care sunteti! Nu puteam vorbi de persoanele care nu erau de fata. ce numar drept are Nicu ), fain de voi ma, felicitari ! L-am pus cu bolobocu'. Si cateva imagini de la iesirea de saptamana trecuta. http://www.youtube.com/watch?v=q5B4H5c7-P8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate