septimiu JFK Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) Am fost Sambata cu motoarele la Ciolpani si atmosfera a fost tare placuta incat am venit si Duminica dar cu masina din pacate am plecat doar eu cu fratemiu de 8 ani, mai aveam locuri de 2-3 pers dar se pare k nimeni nu a fost pe receptie (( fata de Sambata a fost mai bine ...niste norisori ne-au facut umbra, si mai putina lume decat Sambata .... oricum prezenta motoristiilor pe ansamblu a fost cam scumpa la vedere, sper k organizatorii si-au scos si ei bani de- bere Pe acolo ne-am bagat prin toti boschetii, am batut tot circuitul la picior in cautare de poze cat mai spectaculoase, ne-am intalnit si cu baietii de la moto adventure care erau la picnic, ne-am umplut de noroi ,praf in ochi .. goange ..... iar burtile de mici si de bere am facut si primul tatuaj copilului (30lei) k sa experimentez mai intai pe el sa vad ce efecte edverse are ..... poate agata mai multe colege pe la scoala asa.... o sa va zic si voua rezultatele:)) &POZEEE si multe FILMEEEEEEEEEEEE http://dl.transfer.ro/transfer_ro-31may-373b08d91bc61f6c.zip Editat Mai 31, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate