sebby Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 (editat) Da..nu radeti..asta e..nu pot sa-l montez. Adresez acest topic in principal celor care au schimbat cablul la rs si imi pot da indicatii exacte. l-am scos pe cel vechi, insa acum cand incerc sa`l montez pe asta, il bag prin gaurica aia din dreapta sus de la transmisie insa el nu iese prin partea stanga sus cum ar fi normal, ci urmeaza forma rotunda a capacului transmisiei... o sa-ncerc sa arat cu o poza luata de pe net. Deci..bag cablul prin gaurica de la punctul 4, si el in loc sa iese pe directia notata cu 1, merge in directia notata cu 2. Sper ca ati inteles ideea..nu stiu cum sa ma exprim mai clar.. Ce e de facut? edit: am incercat sa bag o sarmulita de la punctul 1 spre punctul 4 pentru ca ulterior sa agat cablul cu ea si sa-l scot pe la pct 1, am reusit sa o bag pana la pct 4, dar nu am reusit sa trag cablul dupa ea (nu trece de un anumit punct, probabil pt ca e prea groasa "inaditura" dintre sarmulita si cablul de ambreiaj) Editat Iulie 14, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 da-i jos capacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 da-i jos capacul e mult mai usor si in plus trebuie sa inveti si tu putina mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 ....ca doar ai RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 ....ca doar ai RS Hai mai ca nu se strica asa de repede ca doar nu sunt comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 asta cu capacu e un fel de gluma buna..ca..se desface cam jumate din transmisie (cred)..nu pot sa dau jos doar capacul..si e prinsa in `nshpe mii de suruburi intre timp am reusit sa bag cablul dar am pierdut ca idiotu butoiasu ala de prins cablul ed la maneta (cel care tine loc de bumburus de-ala, e un butoias cilindric prin care trece cablul si se prinde surubul, blocand astfel cablul..- stiu dau niste explicatii jalnice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 17, 2006 Autor Share Postat Iulie 17, 2006 l`am schimbat..dar butoiasul ala il face terfelita si probabil mi se va rupe in curand.. in plus am scapat moto pe jos de pe loc in fata blocului si mi s-a rupt maneta de ambreiaj..huh..isn`t life wonderful? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 hahhaha frate esti comic rau............. nu pot sa zic decat No comment despre ce mecanic bun esti:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 17, 2006 Autor Share Postat Iulie 17, 2006 comic pe naiba..ca ma seaca faza ca o scapai singur ca ... daca mi`o scapa altcineva creca-l nenoroceam in fine..in concluzie am mai invatat cate ceva.. daca e vreun moderator atent..sa`mi faca un pustiu de bine sa stearga topicu..multumesc anticipat daca nu.. sa ramana aci pt reclama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate