kev Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 prima intrebare kitu de lantz include lat+foaie?.... pt ca mie asta imi trebuie ..si de unde as putea gasii mai repede...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Daca e "kit", atunci are pe langa lant ambele pinioane. Deci si foia, si pinionul de atac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kev Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 ok thanks acum cine stie unde as putea gasii fara sa fac comanda si sa astept pt deja am asteptat o saptamana ...dar neseriozitatea oamenilor duce departe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kev Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 no one? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 ok thanks acum cine stie unde as putea gasii fara sa fac comanda si sa astept pt deja am asteptat o saptamana ...dar neseriozitatea oamenilor duce departe.. poate ai norocul sa mai astept .......saptamani bune. poti sa-ti comanzi din Louis. poate acesta e bun pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kev Postat Iulie 17, 2006 Autor Share Postat Iulie 17, 2006 nasol .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate