mihaibugi Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Am si io o dilema Am cumparat un moto Honda CBR 600 F4i din 2001 si mi se aprinde un bec in bord(Fi) dupa lungi asteptari ptr ca nu am avut bani si de service m-am uitat mai atent la un moto identic al unui prieten si am vazut ca al meu nu are sonda landa deloc ). Cand au schimbat baietii de la care l-am cumparat toba nush ce au facut. Cert este ca nu am sonda acolo si nici loc de ia asta e si mai ciudat. Se poate????? si daca da si trebuie de unde gasesc una second ptr ca bani de una noua poate nu am desi nici nu m-am interesat cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Am si io o dilema Am cumparat un moto Honda CBR 600 F4i din 2001 si mi se aprinde un bec in bord(Fi) dupa lungi asteptari ptr ca nu am avut bani si de service m-am uitat mai atent la un moto identic al unui prieten si am vazut ca al meu nu are sonda landa deloc ).Cand au schimbat baietii de la care l-am cumparat toba nush ce au facut. Cert este ca nu am sonda acolo si nici loc de ia asta e si mai ciudat. Se poate????? si daca da si trebuie de unde gasesc una second ptr ca bani de una noua poate nu am desi nici nu m-am interesat cat costa. Sistemul de evacuare este full? Daca da, atunci s-ar putea sa nu ai sonda. O sonda noua este undeva la $121.15 pret state undeva la 120/130 E aici... La second doar la cineva care are moto de piese..bikeshop.ro Editat Iunie 3, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Daca motorul merge ok si/sau are Power Commander poti scapa de problema si cu O2 sensor eliminator(uzual 20$ pretul): http://cbrworld.net/forums/thread/295636.aspx http://cbrworld.net/forums/thread/231776.aspx Bafta. Editat Iunie 3, 2010 de Tytus The VIRUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate