sadr1an1 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Propunere: Plecare azi, 4 iunie in jur de 19, innoptare la Rasnov in camping, maine Cheile Bicazului, poimaine intoarcere. Doritori ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Eu ma bag. Vedem maine cum e cu drumul si poate ajugem si mai departe de Cheile Bicazului, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 loc intalnire petromul de la podul Constanta, spre DN1, la 19:30. Eu aduc un cort de 2 pt mine si Thot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) k, ne vedem acolo. Nr meu de tel il ai in caz de ceva. P.S.: ms de cort, Later: Apropo, nu mai posta nimic, ramai la nr asta de posts, )) Editat Iunie 4, 2010 de Thot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate