pearl121 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Salut..imi cer scuze daca mai exista pe undeva deschis acelasi topic dar nu l-am gasit.Vroiam sa va intreb daca stiti ceva despre intrunirea de la turda(motociclete clasice si nu numai)de anul acesta.Se mai tine?In ce data?Daca stie cineva ceva sa puna o informatie aici.Multumesc!Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Ia legatura cu @spartacus, el stie cum sta treaba cu organizarea intrunirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Ia legatura cu @spartacus, el stie cum sta treaba cu organizarea intrunirii. Am incercat cu spartacus pe PM si.....nimic.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pearl121 Postat Iulie 1, 2010 Autor Share Postat Iulie 1, 2010 Nu stiti cum as putea lua legatura cu Spartacus?un numar de telefon recent sau o adresa de email?multumesc si daca aflati ceva v-as ruga sa postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Buna, din lipsa fondurilor, Transilvania Riders a fost nevoit sa renunte la organizarea de intalnirea est europeana a motocicletelor istorice, insa, ca sa nu se piarda uichendu in van, se va organiza un mic concurs: Cursele de motociclete din Baile orasului Turda Desfasurator ora 11.00 intalnire in fata primariei 0ra 11.30 Parada-Centru Micro Bai ora 12.00 Curse Pe categorii de cubaje Motociclete est europene Motociclete de epoca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate