victor_petrescu Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 SE TINE INTRUNIREA DE LA SIBIU ANUL ASTA???SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CA MI-AM LUAT CONCEDIU CA SA MA DUC SI AUD DE LA UNU SI DE LA ALTU CA NU SE MAI TINE!!!! DACA DA CAND????(DATA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Anul asta ii zice West Bike Week si se tine uichendul viitor, e si topic aici la Intalniri, evenimente, excursii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 /index.php?showtopic=49301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 atunci in uichendul 28-30 stiti daca mai e ceva???? in alta parete ???ca eu credeam ca se respecta data in fiecare an si am luat concediu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 mergi la festivalul Peninsula de la Targu Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 atunci in uichendul 28-30 stiti daca mai e ceva???? in alta parete ???ca eu credeam ca se respecta data in fiecare an si am luat concediu..... Anul asta se tine cu o sapt. mai devreme si oricum e in weekend , nu stiu cat te afecteaza asta la serv. , e adevarat ca unii lucreaza si in week..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 la tg mures e pe 28-30???sau ce ca nu inteleg?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 ce nu intelegi man?te plangi ca nu ai unde merge?iaca: -in 26-30 iulie e festivalul de muzica Peninsula,langa Tg.Mures.http://www.peninsula.ro/ -tot in 28-30 iulie e Festivalul de arta medievala la Sighisoara.http://www.sighisoara-medievala.ro/program.htm B. ps: inainte de ati luat concediu,te interesezi inainte,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 da asa e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate