Sari la conținut

f_zoltan

Super Membru
  • Număr conținut

    1.177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.fmz.ro
  • Yahoo
    f_zoltan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Petrosani
  • Carnet moto din
    94
  • Numar Moto
    HD 91 FMZ, HD 14 FMZ
  • Club
    nu cred ca mai vreau...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk 125, pauza lunga, Kawa EL250+Kawa KLR500

Vizitatori Recenți Profil

748 citiri profil

f_zoltan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. f_zoltan

    Accident usor

    Motoristul zice ca a fost lovit intentionat. Soferul zice ca motoristul l-a injurat inainte de accident si i-a rupt oglinda, dupa care a cazut. In caz ca intr-adevar i-a rupt oglinda in mers, nu m-ar mira ca sa se fi dezechilibrat si sa fi cazut singur sub masina. Se pare ca exista filmari in care victima e foarte activa in ciuda cu piciorului rupt, iar prietenii veniti la locul accidentului bat darabana pe geamurile Skodei. Conform gurilor mai mult sau mai putin rele nici alcoolemia victimei nu a fost chiar 100% curata. Vechimea pe doua roti a "fratelui motorist" e de cateva luni (ipotetic, pentru ca din septembrie 2013 pana in prezent nu au fost multe ocazii pentru kilometri). In lumina celor de mai sus, astept sa vad daca se va scrie ceva aici legat de rezultatul final al anchetei.
  2. Sa nu neglijezi povestea, Brandule! Publica sau nu, ea trebuie scrisa. E o amintire prea importanta pentru tine. Personal iti recomand un mic blog care sa il pastrezi viu vreme lunga. Tururi ale tarii au facut si fac multi, dar motivatia ta iti face periplul mult mai valoros decat un simplu tur. Eu sunt incantat ca am fost parte cat de mica din povestea ta.
  3. Un eveniment conex pe care imi permit sa-l postez total offtopic: Carte, ne-carte, un tanar domn a ajuns inaintea ei Am primit acum vestea, de la sursa sigura (mama lui Mihai), ca Mihai e tata de baiat. Urez tuturor tot binele din lume! In rest am cam ramas fara cuvinte...
  4. f_zoltan

    Cici balerina

    Felicitari! Nu sunt fan al vitezanelor, dar ce e frumos, si la Dumnezeu ii place
  5. Multam' Nitescule, esti doldora de informatii ca deobicei. Din pacate nu zice nimic de zona Petrosani Toate punctele de spectatori sunt in zona Sibiu. Oare urmeaza traseul de acum 2 ani? Cel din Parang?
  6. Informatii referitoare la traseul din zona Petrosani are cineva?
  7. Delicatul Gaxel, victima a furaciunii imperialiste nu stie sa faca advertaizing nici daca il arde pe deshte. Daca intrati pe linkul cela, apasati minilinkul ala atat de greu de gasit, cel cu "cast your vote", din partea dreapta a paginii, apoi cautati cele 3 poze ala baietilor: - Gaxel e cu poza BMW in camp de maci si titlul 'Agricultural Work' - omul din poza lui Gaxel, misteriosul Stig si in acelasi timp autorul celorlalte 2 poze, participa cu BMW + pom inflorit, poza facuta in Petrila si numita "All White" si cu o poza facuta in Sohodol-Gorj si numita "Woods Riding" Ca sa completez informatia, All White e pe pagina 1 sus, Woods Riding pe pagina 2 sus si Agricultural Work pe pagina 2 spre coada. Spor la votat! Inca ceva, misteriosul Stig e binecunoscut noua cu pozele lui desantat de misto, ca nu e multi beameri, fotografi, globtrotteri aflati la minim a doua participare la calendarul BMW. Combinand asta cu rarele dar plinele de substanta prezente pe forumul asta, trebuie sa stiti de cine e vorba. Data trecuta cred ca a fo' publicat, acum de ce nu ar fi?
  8. Am fost si eu sambata in Cluj, din pacate cu alte probleme, si am vazut ce vreme ati avut. Dar distractia se pare ca a fost in toi si asta conteaza. Felicitari!
  9. Pur si simplu nu participa, ca nu nu te obliga nimeni. Simteai nevoia sa dai lectii, sa faci parada? Camaraderia si spiritul moto iti zic ceva, nationalistule? Sunt convins ca daca esti in stare sa treci peste prejudecati, gasesti cine sa te ajute sa treci peste bariera asta. M-as oferi sa iti traduc afisul, dar ma tem ca tu de fapt ai vrut sa carcotesti doar.
  10. M-am cam retras de o vreme de pe motociclism.ro. restrangand postarile la minimul necesar. Acum cred ca e necesar, pentru ca am aflatde neasteptata-mi notorietate, desi nu am avut niciodata veleitati artistice. Nici macar nu mi-am permis sa postez pozele mele aici, ca nu cred ca sunt artistu' lui peste. Am pus cateva poze la motoflash care le-am facut pentru "albumul familiei", la concurenta mai mult cu fata mea. Da, am apelat la votul prietenilor, cred ca toti au facut asta, pana la urma era premiul publicului. Juriul a dat 3 alte premii mult mai valoroase, si culmea ca tot ungurul e de vina. Da' nu conteaza, m-am obisnuit. Daca tii capul la cutie esti bun, altfel imediat devii unguru'. In prima faza s-a anulat o serie de votari (si a fost corect asa), dar acolo pe primele locuri nu era unguru', asa ca nu i-a atacat nimeni pe golitorii de cache. In ce ma priveste sunt cu sufletul impacat, am dat tot atatea voturi propriilor poze cate am dat lui Cumpat Liviu, Raven sau altor 10-12 poze pe care le-am admirat. Personal nu am dat cine stie ce multe voturi, ca am prea mult de lucru ca sa imi permit sa pierd vremea cu treburi marunte. Ba nici nu ma asteptam sa castig, pana cu o jumatate de ora inante de finalul votului fotografia era pe locul 2 si personal am fost multumit numai cu faptul ca a fost si ea pe acolo. John Paul zice ca nu ma stie... Ne cunoastem, ne stii si pe mine si pe Shadowchild, ca am facut Transfagarasanul impreuna acu' vreo doi ani. Si pe vremea aia faceam poze, cu un parlit de Polaroid de bucatarie, si tot pentru placerea mea le faceam. Apropo, pentru ca am vazut ca exista preocuparea, premiul chiar va merge la copiii mei, in echipament, ca sa ii protejez, ca sunt amandoi motociclisti cu acte in regula. Atat am avut de zis, de acum ma retrag din nou in anonimatul meu. Chiar nu imi pare rau ca m-am retras.
  11. Vin si eu la prolog. Incerc sa dau de voi poate ma lipesc pentru luni in zona Sebes, daca reusesc sa rezolv la slujba.
  12. Jucaria aia rosie, chiar prima de la sectiunea broscute, e cumva un Porsche? Jucaria aia rosie, chiar prima de la sectiunea broscute, e cumva un Porsche?
×
×
  • Creează nouă...