balumotociclistu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Am un C.B.R. 600 f4 din 2000.Merge super pina in 4 000 rotatii.De aici in sus se aude un zumzait in motor ca o trepidatie.Daca fac abstractie de zgomot fuge de rupe.Daca poate cineva sa-mi dea o idee ii multumesc anticipat.Ma gindesc sa-i schimb kitul de distributie si rulmentul de presiune de la ambreiaj.Va rog daca stiti de unde le pot cumpara si ce serii corespund pentru motorul meu.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Intinzatorul de la distributie. Se pare ca e o problema generala. Se schimba cu altul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 e honda, e normal. scapa de ea, e foarte fiabila... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate