Sari la conținut

balumotociclistu

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de balumotociclistu

  1. Craioveni am fost opt(socotind si sotiile colegilor) Joi la ora 12 nu stiam ca o sa vin iar vineri seara mincam sunca cu brinza si ceapa in casuta nr. 16.A fost superb.Este adevarat ca lume putina dar de calitate.Ma bucur ca am venit am petrecut super.
  2. Multumesc timisorenilor pentru primirea facuta.A fost excelent,cine nu a venit are ce regreta.Cateva poze si de la mine :
  3. Pai da dar acolo sunt mai multe posibilitati-cu intrare sau fara intrare prin Timisoara
  4. Rugaminte-daca stie cineva ce traseu este mai bun dinspre Craiova.Multumesc.
  5. Bine ca mi-ai spus,iau un harpon ;rechini sunt ??????
  6. In chestia aia umeda este peste? Se poate pescui?Scuze dar nu am cautat sa vad ce apa este. Ok. acum vad la localizare se pare ca este Timisul?
  7. Ba la Craiova parca se simte si miros de gratar,mai ales ca ploaia a stat
  8. E clar ai ai baut din pelin Sa mai ramina si pentru noi!!!
  9. Daca nu ajunge ,,pelinul,,incercam si cu bere.Toata chestiunea este sa nu vada calusarii de unde vine ameteala.Si daca se termina si berea bem apa din piscina.Pe asta nu o mai terminam ca ne ia rugina.
  10. Cica de rusalii trebuie sa ai pelin la tine sa nu te ia din calus Oare vinul pelin are aceeasi actiune ??Merita incercat
  11. Da asa cum zice olteanu cine stie cunoaste.O pledoarie pentru frumos. Faine poze.Sa ne vadam sanatosi.
  12. Mai jos la Padina Matei sunt niste ,,,babe,,,de 18 20 de ani super.Dar au iubiti asa ca o sa contam tot pe babele noastre din dotare
  13. Domnu Harea sunt C.Birchi Ardeigsxr este fiumeu si imi face mereu figuri cu id-iul.Eu am postat nu el.Scuze.
  14. Scuze Ardeigsxr eram eu iar m-a pacalit fiumeu cu ID-ul.
  15. Daca da caldura dupa ploaia asta la Girnic va fi un colt de rai.Abia astept sa ajung acolo!
  16. Vezi ca a mai fost un topic ceva mai inainte unde s-au scris mai multe.Si daca vrei sa visezi frumos vino la Girnic ,si nu o sa regreti.Cine a mai fost a devenit abonat permanentAproppo domnul Bubache anul trecut am dormit la Pescari anul asta unde se poate dormi?
  17. Multumesc mult.Dupa cum am spus vreau sa pregatesc totul pentru ca in primavara sa fiu OK.Primul lucru asta o sa fac.Inca o data multumersc. M-a sunat cineva si mi-a spus ca daca merge rotund nu este distributia sunt compensatorii.Stie cineva cum se vind(noi)si cam cit costa?
  18. Domnu TNG sunt din Craiova si am si eu o rugaminte:Am un CBR 600 f4 din 99 In principiu merge bine(nu consuma ulei nici benzina,toba caramizie).Pina la 4500-5000 de rotatii este bine de aici se aude un zgomot de parca trepideaza ceva asta si pe loc si in mers.Nu eu vreau sa ma apuc de mecanica dar am rugamintea la mata daca poti sa-mi spui cam de unde poate veni zgomotul si ce trebuie sa cumpar sa nu mai stau dupa comenzi cind il desfac.Poate fi si de altundeva decit de la distributie ca distributia oricum vreau sa o schimb.De asemenea te rog un sfat in privinta firmelor care sunt mai bune.Multumesc anticipat.Cu stima C.Birchi
  19. Asa cum am spus si pe ,,regionale,,nu numai trupe bune ci si gazde de milioane
  20. la Bucuresti se mai tine vreo intrunire luna ce vine??
  21. Felicitari si de la Craiova.Si noi o sa mai venim ca ne-a placut.
  22. Marius si dupa bere nefiltrata vrei sa faci Transalpina?!Ti-as pune niste poze dar as fi oftopic.Oricum sa iei un cojoc la tine.Vorbim miercuri la prefectura.
  23. Ba bine ca nu.La multi ani cu intirziere si de la mine am fo" plecat.Iar in privinta intrunirii abia asteapta Marian de la Dabuleni sa arunce butoaiele goale de bere si sa le ia premiul.Vorba lui Nea Gelu ""da ba departe cu ele ca le vede lumea goale linga noi si zice ca suntem betivi....""
×
×
  • Creează nouă...