jumbo Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Cumpar contactul (nu stiu daca asa se numeste) ala care prin intermediul unui resort aprinde stopul frana spate atunci cand actionezi pedala de franare. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Cumpar contactul (nu stiu daca asa se numeste) ala care prin intermediul unui resort aprinde stopul frana spate atunci cand actionezi pedala de franare. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc merge oricare nu neaparat de nipru... eu aveam de mz am un prieten care are de dacie,asa ca... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 da improvizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 la Tunaru parca 150.000 rol (nu mai tin minte cat am dat pe el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 [merge de decie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate