NVS Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Vad ca faci ravagii impreuna cu Hornetul tau si mai ca ii vad pe baietii astia ca trec pe viespi numai ca sa aiba o sansa sa te intalneasca. Kilometrii cati are Hornetul meu acum sa faci si tu pe al tau, adica 70.000 de mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 (editat) Avea si el nevoie de un motiv ca sa intre in vorba si cum gramatica nu mai era de actualitate iar cauciucurile erau deja fumate a ramas o singura varianta...Echipamentul! Fiecare cu dreptul lui Mesaj completat Ce matinala e lumea pe aici Si fix pe topicul asta Asfalt uscat don'soara! Multumesc Mesaj completat Cel mai tare cred ca se distreza cel ce a facut pozele...."fetelor", oricum expunandu-se in acest mod....cred ca risca sa ramana fara "fete" - ride safe...spre cta... Nu isi asuma nici un risc, ba chiar se amuza/mandreste Mesaj completat Vad ca faci ravagii impreuna cu Hornetul tau si mai ca ii vad pe baietii astia ca trec pe viespi numai ca sa aiba o sansa sa te intalneasca. Kilometrii cati are Hornetul meu acum sa faci si tu pe al tau, adica 70.000 de mii Sa nu exageram. Avea 13k initial, acum are fix 23k(de vara trecuta pana acum), mai ales de cand l-am intalnit pe "fotograful" in cauza ! Sper din tot sufletul sa fac minim atat ! Editat August 13, 2010 de extremdegeoloverr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 nice..frumusica mobra sa o stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Misto de tot modelul asta de Hornet. Safe riding! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 Multumesc, voi avea grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icequeen Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Frumoasa, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente. Si printesa mea este cea mai frumoasa si cea mai buna, ne mai certam noi din cand in cand dar ne iubim ) . Mesaj completat Si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 'r-ai al dracu' chiaunule M-am tavalit de ras , dar nu ma mira ca o fata asa frumoasa ca tine ( DanA ) face furori Va astept la Snagov ! Sar'na Joey ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Frumoasa, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente. Si printesa mea este cea mai frumoasa si cea mai buna, ne mai certam noi din cand in cand dar ne iubim ) . Mesaj completat Si o poza Ce poate fi mai frumos decat doua printese care se iubesc!? Vreau poze ceva mai detaliate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 vii pe la intalnirea hondistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate