b0gd@n_dr Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Acest topic nu face parte din "Fotografii de la intalnirile moto"? .Din pacate pozele s-au cam pierdut .......in vorbe. Vis-a-vis de intrunire......super, bravo Seawolves, sa mai organizati si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 eu cred ca tu esti Marean Vanghelie undercover singura vuvuzea de pe topicul asta esti tu Tru, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 ba baetz, astia cu nemultumirile legate de satanistii de la scena si alte asemenea... se pare ca voi nu stiti cum arata o intrunire de (cuvant urat), daca ziceti ca anul asta la lupi o fo' maro. miscuzi, da' asta cred ca o fost una din cele mai aspre care s-or facut pe la noi! bagati mare, lupilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 ba baetz, astia cu nemultumirile legate de satanistii de la scena si alte asemenea... se pare ca voi nu stiti cum arata o intrunire de (cuvant urat), daca ziceti ca anul asta la lupi o fo' maro. miscuzi, da' asta cred ca o fost una din cele mai aspre care s-or facut pe la noi! bagati mare, lupilor! Multumim de aprecieri Crivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate