claudiu_1983 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Salutare! Sunt nou pe aici...am si eu o intrebare are cineva model puch maxi sport ( din 80), ca as vrea sa intreb si eu ceva. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) Intrebarea care e? Si unde este discutia legata de motociclism? Editat Iunie 19, 2010 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Salutare! Sunt nou pe aici...am si eu o intrebare are cineva model puch maxi sport ( din 80), ca as vrea sa intreb si eu ceva. Multumesc anticipat! care este??efectiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Intrebarea care e?Si unde este discutia legata de motociclism? Acilea esti pe scooter mania...despre motocicloante vorbesti in alta sectiune a forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate