noro Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Am o problema. Am un rezervor care a fost afectat de rugina, asa ca am pus mana pe flex, l-am taiat frumos si acum caut ca un dereglat unde sa il sablez si sa il galvanizez. De sablat am gasit. De galvanizat nu am cautat destul. Mai exact vreau sa intreb daca a mai facut cineva ceva de genu....si daca imi poate da vreun sfat.... ... sau alta varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) Era bine daca incercai si asta inainte sa-l tai. Editat Iunie 21, 2010 de Jorj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SEKTU Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Si dupa ce o sa puna nea sudoru' aparatu' pe el , adio galvan. Cred ca te-ai scarpinat invers la faza asta. Sudeaza-l la loc (daca mai poti) si aplica alte metode , mai chimice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate