Admin Smokey Postat Martie 22, 2004 Admin Share Postat Martie 22, 2004 Am gasit dupa indelungi cautari (si traduceri din germana) linkul asta: http://www.nuetzlich.com/bikerfrends/download/gpz500s/ Acolo gasiti scanari dupa manualul de service si manualul de reparatie, plus ceva articole. Pe de alta parte, am comandat la Amazon.com manualul de reparatie Clymer. Am platit online cu card Taifun Virtual. Comanda a fost procesata in 2 zile, iar livrarea a durat 3 saptamani (standard delivery). Costuri: 21$ manualul, 9$ shipping&handling, 1$ comision (aparut pe extrasul de cont la banc post ?!). Rata leu-dolar a fost una acceptabila (conform extrasului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bstanciu Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Mi le-am luat si eu! mersi pentru cautari... Drum bun, ca vremea buna a venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate