mirceatrif Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 As vrea sa aflu pareri ale detinatorilor de Elefant 750 legate de fiabilitatea acestui motor, piese de schimb, comportament on/off road, consum, etc. Date tehnice am aflat si de pe net dar.....Cum vi se pare la drum lung? Racirea cu aer face fata la drum greu? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 As vrea sa aflu pareri ale detinatorilor de Elefant 750 legate de fiabilitatea acestui motor, piese de schimb, comportament on/off road, consum, etc. Date tehnice am aflat si de pe net dar.....Cum vi se pare la drum lung? Racirea cu aer face fata la drum greu? Merci! Nu are nimeni asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 mai rar ,am impresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate