augustyn Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 as vrea sa stiu si eu unde ma duc sa fac itp-ul la un motor?ca nu prea as vrea sa ma duc pe la rar.multam frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 La Podul Viilor dupa Lukoil pe dreapta e un service auto unde fac si ITP. Eu acolo am facut si la motocicleta mea si la cea de scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Se cheama Bosh Car Service. Acolo am facut si eu acum doua luni. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 La Cefin, service-ul Iveco de pe Depozitelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Iulie 23, 2010 Autor Share Postat Iulie 23, 2010 multam frumos,o sa ma arunc si eu curand pe strada cu mobrita mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 (editat) Nu se mai face ITP moto in Pitesti decat la RAR. Am fost eu luni si l-am facut acolo, dupa ce am sunat in prealabil si la Bosch Car Service si la Cefin. Vezi ca te poti programa online aici: http://pro.rarom.ro/programari.asp?main. Numai bine! Radu. Editat Iulie 24, 2010 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabulisor Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 as vrea sa stiu si eu unde ma duc sa fac itp-ul la un motor?ca nu prea as vrea sa ma duc pe la rar.multam frumos salut nu se mai face nici unde ITP-ul decat la RAR.Au impus astia o norma prin care se cere sa aiba stand de frane :) deci tre sunat la 0248/615107/108 se face programare si faceti ITP-ul grabiti-va ca achizitioneaza astia si stand de noxe si nu mai merge decat cu toba stock! spor..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Stie cineva nr de tel al persoanei din curtea de arges care face itp moto ? Multumesc puteti sa imi trimiteti un mesaj la nr 0744374442 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate