nchivu Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Salut si eu stau in zona dar daca este o eroare a firmei care a facut marcajul si a tras linie continua parerea mea este ca acea linie continua trebuie respectata caci exista nu conteaza daca trebuia sa fie trasa continua sau intrerupta. Felecitari pt curajul de a posta aici, cred da esti printre primii care posteaza aici din postura de vinovat. Pace si fii cu ochi in 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Da` tu sti? DA. dupa parerea mea toata lumea ar trebui sa stie un minim, gen oprit o hemoragie, sau sa recunoasca o fractura si macar sa n-o miste. Dar, in fine, eu am oarecare exercitiu si mi-e mai usor. Multumim pt lamuriri si felicitari pt curaj soferului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate