Jump to content

nchivu

Membru
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://daune-accident.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti / berceni
 • Motocicleta
  Yamaha r1+ Scuter electric
 • Numar Moto
  La vedere

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Rs50, K1 ,R1 ,Srad, Aprilia Atlantic 250, Kymco 50, Honda F4i

nchivu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Lantul este uns, si cu el mai mult sau mai putin uns se aude la fel. Nu l.am intins de curand dar nici slab nu este.
 2. Hristos a inviat, Am si eu o problema si pana sa merg cu mobra la service am sa va cer un sfat sa stiu la ce sa ma astept. Am un Gsx-r K1 600, cand sta pe loc nu se aude nimic deosebit, in mers(doar cand are cuplu) se aude un zgomot ciudat(stiu cum suna zongaiala de la Srad si nu este la fel). Sunetul se aude de cand incep sa accelerez pana in momentul in care apas ambreiajul(in mers cu ambreiajul apasat nu se aude). Care ar putea fi problema? Stima.
 3. 1- Daunele acordate prin intelegere cu firma de asigurari sunt de obicei cu pana la 80% mai mici decat cele acordate de instanta. 2- Cel mai probabil la societatea de asigurari vei avea nevoie de bonuri fiscale , facturi pentru echipament. 3- Comunica in scris, trimite prin posta cu confirmare de primire, cere numar de inregistrare la orice document. 4- Sunt obligati sa iti raspunda in 30 de zile. 5- Pastreaza toate documentele medicale si facturi, chitante etc. Spor la treaba
 4. Vitezele exacte ale celor 2 autovehicule implicate in accident poate stabilii doar in urma unei expertize tehnice a accidentului, ceea ce se discuta pe forum sunt doar pareri.
 5. Sa nu uitam ca: Romania este in topul tarilor europene in ceea ce priveste accidentele rutiere Nesemnalizarea autovehiculelor este o cauza majora pentru producerea accidentelor De cele mai multe ori nu soferii sunt cei vinovati de producerea accidentelor Asadar iata lista celor mai mari pericole: CARUTELE Romania pe primul loc in topul accidentelor mortale in care a fost implicat in vehicul cu tractiune animala. Majoritatea carutelor sunt semnalizate cu “ochi de pisica” , ceea ce nu este deloc rau, insa putini sunt acei carutasi care dupa ce termina cu muncile campului sterg semnalele. Astfel un sofer care circula cu viteza legala de 50Km/h in localitate de cele mai multe ori ii este greu chiar imposibil sa evite accidentul rutier. Alti factori negativi care pot conduce la un astfel de eveniment sunt: iluminarea proasta(sau inexistenta) a drumurilor pe timp de noapte, starea de ebrietate a carutasilor, viteza excesiva a conducatorilor. Sursa: http://accident-rutier.ro/accidente-rutiere-in-tara/cele-mai-mari-pericole-pentru-soferii-romani/ Dumnezeu sa il odihneasca!
 6. Vina este a soferului, trebuia sa se asigure si in stanga si in dreapta inainte de a intra pe un drum principal, motociclistul nu are nici o vina ca depaseste, este clar ca soferul nu s-a asigurat in momentul in care s-a incadrat. Coloana se deplasa asadar avea dreptul sa depaseasca motociclistul. Nu exista vinovat moral, decat DAUNE MORALE(chiar daca nu cred ca la asta te refereai). Bine ca a scapat usor.
 7. De donat puteti dona oricand, oricand acei copii au nevoie de hainute si alimente, dar nu strica acum de Paste sa ne organizam un pic pentru a face niste suflete fericite.
 8. Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine ar fi /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/
 9. Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/
 10. /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/ Va asteptam maine ora 10:00 in parcarea Selgros Berceni.
 11. Maine ora 10:00 Cine vrea sa mearga la cumparaturi si dupa aceea la impartit de cadouri. Avem nevoie de pampersi , lapte, fructe, paste, ulei, orez, bulion, etc. Avem 5 copii care stau in zona Grozavesti doar cu mama lor , iar restul sunt din Domnesti, familii despre care ne-am interesat la Primarie si ne-au spus ca au nevoie de ajutorul nostru. MAMA (Grozavesti) - Patru fetite - 2, 5, 6, 11 ani - Baiat 14 ani FAMILIE (Domnesti) – 6 copii FRATI – baiat si fata bolnava MAMA – 1 copil FAMILIE (Teghes) – 7 copii Va astept la ora 10:00 in parcarea Selgros Berceni iar apoi vom pleca spre locatii. 0768 985 428
 12. Nici inainte nu prea se facea puscarie pentru accidente, de obicei se dadea cu suspendare exceptie facand unele cazuri in care vinovatul de producerea accidentului consumase alcool cand existau sanse mai mari sa se primeasca cu executare. Nu, daunele cerute se platesc de asigurator. Recuperare usoara Rider-ului.
 13. Ceva alb pe carosabil ar spune ca a iesit urat, speram sa nu fie asa....
×
×
 • Create New...