Sari la conținut

nchivu

Membru
  • Număr conținut

    255
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nchivu

  1. Lantul este uns, si cu el mai mult sau mai putin uns se aude la fel. Nu l.am intins de curand dar nici slab nu este.
  2. Hristos a inviat, Am si eu o problema si pana sa merg cu mobra la service am sa va cer un sfat sa stiu la ce sa ma astept. Am un Gsx-r K1 600, cand sta pe loc nu se aude nimic deosebit, in mers(doar cand are cuplu) se aude un zgomot ciudat(stiu cum suna zongaiala de la Srad si nu este la fel). Sunetul se aude de cand incep sa accelerez pana in momentul in care apas ambreiajul(in mers cu ambreiajul apasat nu se aude). Care ar putea fi problema? Stima.
  3. Vitezele exacte ale celor 2 autovehicule implicate in accident poate stabilii doar in urma unei expertize tehnice a accidentului, ceea ce se discuta pe forum sunt doar pareri.
  4. Sa nu uitam ca: Romania este in topul tarilor europene in ceea ce priveste accidentele rutiere Nesemnalizarea autovehiculelor este o cauza majora pentru producerea accidentelor De cele mai multe ori nu soferii sunt cei vinovati de producerea accidentelor Asadar iata lista celor mai mari pericole: CARUTELE Romania pe primul loc in topul accidentelor mortale in care a fost implicat in vehicul cu tractiune animala. Majoritatea carutelor sunt semnalizate cu “ochi de pisica” , ceea ce nu este deloc rau, insa putini sunt acei carutasi care dupa ce termina cu muncile campului sterg semnalele. Astfel un sofer care circula cu viteza legala de 50Km/h in localitate de cele mai multe ori ii este greu chiar imposibil sa evite accidentul rutier. Alti factori negativi care pot conduce la un astfel de eveniment sunt: iluminarea proasta(sau inexistenta) a drumurilor pe timp de noapte, starea de ebrietate a carutasilor, viteza excesiva a conducatorilor. Sursa: http://accident-rutier.ro/accidente-rutiere-in-tara/cele-mai-mari-pericole-pentru-soferii-romani/ Dumnezeu sa il odihneasca!
  5. nchivu

    Accident Bucuresti

    Vina este a soferului, trebuia sa se asigure si in stanga si in dreapta inainte de a intra pe un drum principal, motociclistul nu are nici o vina ca depaseste, este clar ca soferul nu s-a asigurat in momentul in care s-a incadrat. Coloana se deplasa asadar avea dreptul sa depaseasca motociclistul. Nu exista vinovat moral, decat DAUNE MORALE(chiar daca nu cred ca la asta te refereai). Bine ca a scapat usor.
  6. Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine ar fi /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/
  7. Poate va faceti timp sa ajutam si niste copii maine /index.php?/topic/710104-actiune-caritabila-de-paste/
  8. Nici inainte nu prea se facea puscarie pentru accidente, de obicei se dadea cu suspendare exceptie facand unele cazuri in care vinovatul de producerea accidentului consumase alcool cand existau sanse mai mari sa se primeasca cu executare. Nu, daunele cerute se platesc de asigurator. Recuperare usoara Rider-ului.
  9. Ceva alb pe carosabil ar spune ca a iesit urat, speram sa nu fie asa....
  10. nchivu

    Accident Bragadiru

    Tocmai, ca nu era prezenta ambulanta la fata locului puteai sa te opresti 10 minute sa vezi despre ce era vorba, poate puteai salva o viata sau "pierdeai" 10 minute din viata ta pentru a te interesa de viata altuia. Sunt sigur ca nu se suparau colegii tai daca incercai sa salvezi o viata, de aceea nu consider ca ai procedat corect si ma gandesc serios sa organizez niste cursuri de prim ajutor pentru motociclisti, poate asa macar oprim sa aruncam un ochi sa vedem despre ce este vorba si sa dam o mana de ajutor in cazul in care este nevoie. Dumnezeu sa il odihneasca.
  11. Daca crezi ca o firma isi permite sa investeasca bani intr-un proces ca apoi sa piarda te inseli, sau daca te gandesti ca luam cazuri la comun sa le rezolvam "romaneste" din nou te inseli. Asadar te asigur ca se analizeaza in amanunt sansa de reusita a unui caz inainte de a incepe o colaborare pentru ca toata cheltuiala cu procesul este suportata de firma urmand ca victima sa plateasca onorariul dupa obtinerea despagubirilor. In alta ordine de idei daca mai alte nelamuriri te invit sa discutam pe privat sau ne poti telefona pentru a nu mai polua forumul aiurea. O seara placuta.
  12. In urma expertizei tehnice cu siguranta se vor lua in consideratie si starea drumului si atunci vom vedea rezultatul. Daca colegul de forum sustine ca si masina iti incearca cam greu sistemul de suspensie atunci clar este o problema, dupa parerea ta cred ca ar fi cel mai bine sa circulam pe drumuri de pamant sa mergem cu maxim 30km/h ca sa fie toate bune. De aceea am devenit tara europeana, sa ridicam niste standarde nu sa le coboram, si sa invatam sa ne cerem niste drepturi dar in cazul tau nu numai ca nu le ceri, dar partea mai urata este ca refuzi sa crezi ca ai drepturi. Asa ca hai sa asteptam sa ne spuna victima concret ce s-a intamplat si sa nu mai facem supozitii
  13. Acum daca tu esti ADORMITsi nu faci nimic chiar daca sti ca ai dreptate asa trebuie sa fim toti, ADORMITI? In schimb baiatul acela sau oricine altcineva(chiar si tu) putea sa isi piarda viata, cine raspundea atunci, iar era mortul de vina ca i-a dat gaz ? Daca tu ai un drept si renunti la el este problema ta, insa presupunem ca UN cetatean pe luna din cei 20000 care trec prin acel loc,(vorbim pe cazul de fata pentru ca exemple sunt nenumarate) ar fi dat in judecata statul pentru ca si-a distrus chiar si un capat de bara sau un amortizor la masina te asigur ca nu acest moment nu mai erau acele denivelari/damburi. De unde ai venit cu afirmatia ca avea "suspensia varza"? Eu nu as zice asta, daca citesti cu atentie isi cumparase motorul de curand si nu cred ca l-ar fi cumparat daca avea "suspensia varza" sau cel putin eu unul nu as face asta, daca tu ai face acest lucru este problema ta.
  14. pei din punct de vedere legal treaba sta in felul urmator: Viteza cu care rula poate fi stabilita decat in urma une expertize tehnice, si daca sunt denivelari/damburi/gropi in zona si a fost dezechilibrat de acestea(practic accidentul s-a produs din aceasta cauza) sunt sanse destul de mari ca instanta sa aprope despagubiri. Acum fie vorba intre noi, nu conteaza de ce a fost dezechilibrat(masina sau gropi/damburi/denivelari) daca rula cu 60-70km/h iar el a sarit de pe mobra si motorul s-a izbit de capatul de pod sunt sanse destul de mari sa se rupa in doua, si avand in vedere ca leziunile care le-a suferit tind sa cred ca asta s-a intamplat.
  15. In cazul in care accidentul a fost provocat de anumite denivelari sau a fost trantit de un autoturism victima are dreptul la despagubiri pentru a ii alina oarecum suferinta si a-si recupera prejudiciul provocat de acest eveniment. Cu siguranta el stie cel mai bine ce s-a intamplat, asa ca este cazul sa ii uram sanatate iar dupa ce se va recupera poate ne va spune el ce s-a intamplat.
  16. Accident moto destul de grav pe podul basarab, Nu cunosc mai multe informatii despre motociclist. Sursa: Facebook
  17. Din pacate este culpa comuna din ceea ce inteleg (ambii conducatori sunt vinovati de accident) insa cea mai mare culpa apartine soferului pentru ca nu a acordat prioritate. @KOLLAR - Este linia continua in acea zona, asadar patrunderea pe sinele de tramvai este interzisa pentru ca ajungerea pe linii implica incalcarea liniei continue. Sanatate motociclistului.
  18. Sa speram ca motociclistul este ok. Din pacate ca in fiecare sezon este un inceputul este plin de accidente ....
  19. Cu tot respectul, nu aveti dreptate, CLAR se vede decat in urma unei expertize tehnice, atunci se vede cu adevarat pozitia autovehiculelor in momentul impactului si se stabileste vinovatul. Nu de multe ori rezultatul politiei a fost opus cel al expertizei tehnice, insa au fost cazuri. Sa speram ca familia va suporta socul provocat de acest incident si va trece " cu bine" peste acest eveniment tragic, pentru familie nu mai conteaza cine a fost vinovat, pentru ca acest lucru nu incalzeste familia, poate doar in cazul obtinerii unor despagubiri care sa le aline suferinta.
  20. Accident 13 Septembrie cu Panduri, o motocicleta a intrat in coliziune cu o Nubira, Nu cunosc numarul motocicletei. Din cate inteleg nubira a fortat semaforul. Sursa: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/
  21. Din punct de vedere legal, ambii sunt vinovati de producerea accidentului in cazul in care autovehiculul a intors pe linia continua. Tot din punct de vedere legal conducatorul autoturismului ar avea toata culpa daca motocilistul circula cu viteza legala(lucru ce va fi stabilit numai de catre o expertiza tehnica) pana in acel moment nimeni nu cunoaste cu exactitate viteza cu care se deplasa motocilistul. Asadar, cel mai mare procent de vina in cazul producerii acestui eveniment este conducatorul autoturismului deoarece a incalcat linia continua si nu a acordat prioritate motocilistului. In cazul in care familia motociclistului cat si persoana vatamata din masina ar solicita daune asiguratorul autoturismului va trebui sa le acorde. Cel mai probabil, daca nu are antecedente conducatorul autoturismului va avea permisul anulat si va primii o pedeapsa cu suspendare. R.I.P
×
×
  • Creează nouă...