punker Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Buna am si eu un fzr de 600 si mi sa ars releul.apoi am facut rost de un releu de r1.problema este ca nu stiu sa il leg.deoarece vechiul meu releu are 4 pini iar cel de r1 are 5 pini.ma poate cineva ajuta cu o schema ceva??cum sa gasesc + si - la releul de r1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Buna am si eu un fzr de 600 si mi sa ars releul.apoi am facut rost de un releu de r1.problema este ca nu stiu sa il leg.deoarece vechiul meu releu are 4 pini iar cel de r1 are 5 pini.ma poate cineva ajuta cu o schema ceva??cum sa gasesc + si - la releul de r1? Pp ca e vorba de regulatorul de tensiune. Are 3 fire de aceeasi culoare, alea fiind infrasurarile de la stator, si inca doua fire, unu de plus si unu de minus. Ala de plus e rosu. Sau... leaga alea 3 si cu un voltmetru setat pe DC scara 20V, la alea doua fire. Daca da cu minus si bornele la aparat is legate corect, ala rosu e plusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 si la ala cu 4 fire erau tot 5 terminale de fapt, minusul era flansa cu care se prindea releul pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate