OVK Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Tocmai mergem sa ne plimbam baa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Eu zic sa nu te duci cu ea daca nu mergeti potolit eu am fost cu Reverse cu TZR`u si un baiat cu Rs125 2005 pe distanta scurta de am capiat ,abia ma tineam dupa ei si eram si in blana de fapt era distanta prea mare intre noi(La avatar este poza de cand am fost noi plecati).Daca vrei sa faceti o plimbare linistita dute. Asa singur am fost in plimbari de peste 60km singur si a fost mai frumos zic eu. parca nu ai cu cine sa alergi cu toate ca am tinut-o aproape de blana a fost super odata m-am bagat in spatele unui tir si am mers in spatele lu ~20km super marfa 100km/h vant deloc,consum mai scazut Eu ma gandeam sa plec la mare cu scuteru ,dar m-am razgandit ma duc la anu cu noua. Nu ca nu ar rezista pana la mare dar nu as avea rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savage Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 OVK yahoo messenger ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 ovi...te cam intrecui azi pe aeroport a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Si ce nu facuram si schimb de locuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 =)))) adica-tzi dadui rs`u meu sa ma intreci si tu putin ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savage Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 pe mine sa nu ma chemati ! > va tzin eu minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 [Azi ne-am mai dat (eu si smiley) pe aeroport odata dar de data asta am facut dirt track .Deci cateva poze attachmentid=105881] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 si incurand o sa vina si niste filmuletze sa vada lumea ce cerculetze faci si tu ce ma mai dau io cu frana pe spate pe pietrish da asta cand mai zici tu sa mai mergem pe aeroport:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Ma care e faza cu aeroportul ca ma cam macina, te poti da liber acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 dap...la noi e liber liber si aveam o pista care e cu asfalt pe ea si e plina cu nisip si pietrish si io cu ovk ne luom viteza si blocam roata din spate si 20 de metrii ne ducem fara probleme..urmeaza sa incercam sa luam si curbe asa din alunecat:)) oricum ca mine nu o sa reuseasca nciiodata sa faca:)) stie el ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 dap...la noi e liber liber si aveam o pista care e cu asfalt pe ea si e plina cu nisip si pietrish si io cu ovk ne luom viteza si blocam roata din spate si 20 de metrii ne ducem fara probleme..urmeaza sa incercam sa luam si curbe asa din alunecat:)) oricum ca mine nu o sa reuseasca nciiodata sa faca:)) stie el ce norocosilor, in buc nu cred ca se poate asa cava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 pai vino la noi in craiova si ai tot aeroportu liber:) poate facem si-o liniutza ca vazui ca ai "doar" un cbr 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 (editat) Fazele de genu derapaje si ingropari ale rotii in nisip mi se par cele mai stupide si copilaresti pentru ca nu demostreaza decat ca: 1. Putin iti pasa de acel motor 2. Poate ai prea multi bani si le schimbi ca pe sosete 3. Vine un looser si il cumpara dupa ce scrii pe anunt ceva de genu :"super intretinut"; "neumblat in tara" ... Asta e parerea mea sincera fara sa jignesc pe nimeni sau sa acuz pe cineva; oricine nu e de acord cu opinia mea e liber sa posteze ce vrea. PS: cu scuterul meu nu as face asa ceva nici in veci Editat August 22, 2006 de amirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 nu stiu dc te ataci asa...fiecare are modu lui de a se distra...daca io gasesc ceva distractiv in chestiile astea si imi plac burnouturile...derapajele si alea pe nisip nu imi dau seama care-i problema?tu ce faci cu scuteru tau?te plimbi asa toata ziua buna ziua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Ce sa zic interesant mod de distractie. Eu cu al meu merg pana la munka si inapoi petru ca cam atat imi permite bugetul dar daca as avea bani de benzina m-as plimba pe unde as apuca si pe unde nu am fost niciodata in nici un caz nu as face ce faci tu cu el. ps:nu ma atac ci doar imi spun parerea (banuiesc ca aici trebuia sa scriu daca am ceva de spus sau nu in leg cu postul tau) ps2:mi-e mila de saracu scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 In primul rand nu am distrus nimic si in al doilea rand e scuterul meu.Mai rau il distrug pe drumurile de la noi.Chiar acuma 2 ore dadui intr-o groapa in care sparsai toba si strambai roata din fata.Maine ma duc la casco sa vad ce rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 ok da se putea spune intr-un mod mai frumos...adica io la varsta mea poate vad altcumva chestiile astea decat le vezi tu la varsta ta..io vreau adrenalina...viteza etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 ok da se putea spune intr-un mod mai frumos...adica io la varsta mea poate vad altcumva chestiile astea decat le vezi tu la varsta ta..io vreau adrenalina...viteza etc.. Iatzi RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 dezu ro mi`as lua frate cu cea mai mare placere da de la 50 la 900 si ceva e diferentza ca de la cer la pamant..mai am sa trec pe la 125...250..600..etc...nu asa rpd ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Sincer si eu vreau adrenalina, in privinta vitezei sunt un maniac (nu ma cunosti) insa problema am pu-so din punctul meu de vedere si cred ca am pu-so destul de ok. ps:abia astept sa cresc mare(financiar) pt a-mi lua motor sa conosc adevarata viata pe doua roti nu cea de acum pe o amarata de "ascutitoare" ce se duce pana in 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 si io vreau sa-l dau pe asta al meu sa trec la urmatoru nivel adica 125...sper sa nu fie greu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 ba lasa-ti-o drq moale cu viteza asta pe strazi.Veniti pe aeroport daca vreti sa le dati in gura.Testez eu terenu' inainte ,iar pt o tura pe motoru' vostru va arat si imprejurimile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 ovk pe cand uramatoarea tura pe aeroport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savage Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 la urmatoarea sper ca ma chemati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate