Dobrescu Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 (editat) Evadare din rutina, sentimente puternice, viteza. Altfel spus, Oameni â Pasiune â Performanta. Acesta este motto-ul celei de-a II-a editii a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti. Prima expozitie dedicata in exclusivitate motociclismului din Romania, SMAEB 2003, a avut parte de o participare de exceptie. Marci precum Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati, Moto Guzzi, Harley Davidson, KTM, Rewaco, Jawa, Piaggio, Gilera, Malaguti, Polaris, Geely, Manet, Badsi, Pirelli, Dainese, American Pro, Nolan, Xlite, AGV, Lazer, Suomy, Arai, Shell, Valvoline, Motul, Beta, REV'IT! impreuna cu Scoala Moto TT, MotoMobil, Tomina, Revista Moto Life, Dacoda, Federatia Romana de Motociclism si Politia Rutiera au asigurat reusita manifestarii, fiind cu adevarat un eveniment de amploare nationala. Editia a II-a a SMAEB va avea loc in cadrul Romexpo, in perioada 2-4 Aprilie. Locatia este Pavilionul 2 avand o suprafata de expunere de 3000 metri patrati precum si 3000 metri patrati in afara incintei unde vor avea loc spectacole si acrobatii moto. Deschiderea oficiala a salonului va fi vineri, la ora 13, urmand ca pentru public sa se deschida la ora 13. Programul de vizitare va dura pana la ora 18. Pe baza biletelor de intrare la salon, vizitatorii vor participa la o tombola, premiul cel mare fiind un scooter Gilera ICE. Din 24 martie toate aceste informatii vor fi disponibile pe site-ul oficial al manifestarii: www.smaeb.ro Editat Martie 30, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 23, 2004 Autor Share Postat Martie 23, 2004 (editat) Afisul manifestarii: SMAEB_AFIS Editat Martie 23, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 23, 2004 Autor Share Postat Martie 23, 2004 (editat) Participanti SMAEB II: 1 HONDA 2 3 MITAS 4 MOTUL 5 DUCATI, MOTO GUZZI 6 HARLEY DAVIDSON 7 YAMAHA 8 BMW 9 DUAL TEAM 10 UNITED MOTORS 11 PANEURO 12 KTM 13 MOTO MARKET 14 UNIVERS MOTO 15 TOMINA 16 SUZUKI 17 REV'IT! 18 JAWA 19 UVEX 20 MOTOMOBIL 21 MOTORLAND 22 REWACO 23 BADSI 24 MOTOMANIA 25 CLUB ROMANTIC 26 MZ 27 UCMR Editat Martie 23, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 23, 2004 Autor Share Postat Martie 23, 2004 Program: Vineri: 13 - 18 Sambata: 10 - 18 Duminica: 10 - 16 Pret bilet intrare: 30.ooo lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 24, 2004 Autor Share Postat Martie 24, 2004 Site-ul www.smaeb.ro este lansat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 Baieti, Am nevoie de 3-4 dintre voi pentru a ma ajuta la controlul accesului in perimetru, contra cost, evident. Vineri - Sambata - Duminica. Daca sunt doritori ii rog sa ma sune la 0722.285.808. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 nu stiu de unde o sa strangi atata lume.. eu o sa incerc sa vin cu o suta doua de prieteni, da' mai mult nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Care-i planul de intrare? Se intra prin fata sau pe la cladirea administrativa din Bd. Romexpo ? PUTEM INTRA CU MOTO ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 cat e taxa daca intram cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 o sa vin si eu maine sa filmez evenimentul. materialul va intra probabil intr-o emisiune saptamana viitoare pe national tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 o sa vin si eu maine sa filmez evenimentul. materialul va intra probabil intr-o emisiune saptamana viitoare pe national tv. Dar sa ne anunti si pe noi din timp, cand este la ce ora , alea,...alea..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 pai daca sunteti pe acolo, poate ne nimerim si la un interviu ceva. si ziceti si de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
studentu' Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Deci.. bodyguadr sef ma fac.. ziceti unded sa vin si la cee ora si vin. sambata s-ar putea sa nu pot sa vin de la ora 13 dar vin sigur... si binenteles duminica.. putesi conta pe mine voi fi acolo.. vreau amanunte!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 Care-i planul de intrare? Se intra prin fata sau pe la cladirea administrativa din Bd. Romexpo ? PUTEM INTRA CU MOTO ????? Se intra pe poarta principala. Accesul moto si parcarea sunt gratuite. Va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 acum am venit de la targ ... e super, super. multe motociclete si foarta multa lume... duceti-va ca merita.. acum sunt nervos ca sunt prea multe motorete pe care mi le doresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 am fost, am filmat. mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 Maine, adica Sambata ma duc si io sa vaz cum e treaba cu motoarele. Vorba lu cozo, poate vin nervos ca nu pot sa mi le cumpar pe toate care-mi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 Bestial!Poate sint subiectiv,pentru-ca tema salonului ma atinge la coarda sensibila,dar nu cred!E ceva de exceptie!!!Am facut si ceva poze,dar eram atit de "excitat" incit le-am cam miscat!Mai fac miine si sper sa iasa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 "NERA" de la spate!yum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 Si nu in ultimul rind: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 Sincer? Se putea o organizare mai riguroasa, dar sa zicem mersi k a fost si asta. In rest, motociclete frumoase si individe inutile (parerea mea) pe post de accesorii de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 Ceva poze de simbata dimineata,inainte de deschidere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 2.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 3.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 4.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate