RO-shu Postat Aprilie 9, 2004 Share Postat Aprilie 9, 2004 Rea poza ... mai ales în mijloc ...Apropos: Francezu n-a facut fuck-ul ?? Cred ca l-a facut ca-i baiat mare . Da zi si mie ce inseamna Facultatea Utilaj Tehnologic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 10, 2004 Share Postat Aprilie 10, 2004 A fost frumos , nu am ce zice, dar raman la pararea ca farmecul unui salon moto cat si auto este sa te la se sa te urci pe ele (moto)/ in ele (auto) , ca de vazut le vezi foarte bine si in poze. Mai nou am vazut ca se poarta sa pui o maimuta cu piciore lungi pe ele sau o casca pe sa si ti-a luat avantul, nu a fost cazul celor de la Honda . M-am dat si eu pe langa o Aprilia si m-am trezit cu o bulbucata langa mine apostrofandu-ma cu un pertu de cartier , inca odata adeverindu-se vorba " frumoasa dar....doar atat". Oricum nota 10 organizatorilor si la cat mai multe si mai de calitate saloane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 am facut si eu niste poze pe acolo, daca vrea careva sa le vada, intrati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 s-a modificat linkul din reply-ul anterior: noul link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate