Sasa25 Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Super pozele, imi pare rau ca nu a fost posibil sa particip si eu dar ma bucur ca a fost vreme ok si v-ati distrat fain. La anul o sa particip si eu sper la toata tura de o saptamana dar pana atunci trebuie sa cumpar si eu "portocala exc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 super distractie. Felicitari MI-a placut faza cu Erzbergu Felicitari si pentru camioneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Foarte frumos baieti.. Felicitari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 ...mutumesc pentru urari...superbe pozele...la anul promit sa se continue traseele..va salut pe toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Tare fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate