grid927 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Intrebare de 1000 de puncte, Je are un gsxf din '94. La date tehnice zice ca merge cu buji DR8ES sau DR8ES-L, acum la yamha in ghencea nu mai au de nici unele dar au DR8EA. Cineva zice ca ar fi bune si ale ca singura diferenta ar fi ca au 2 electrozi. Poate sa imi spuna cineva daca merg sau nu sau unde pot sa gasesc niste buji DR8ES!!! Meci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Intrebare de 1000 de puncte, Je are un gsxf din '94. La date tehnice zice ca merge cu buji DR8ES sau DR8ES-L, acum la yamha in ghencea nu mai au de nici unele dar au DR8EA. Cineva zice ca ar fi bune si ale ca singura diferenta ar fi ca au 2 electrozi. Poate sa imi spuna cineva daca merg sau nu sau unde pot sa gasesc niste buji DR8ES!!! Meci mult! la Promotor care are doua sedii unul pe :agricultori (venind dinspre obor,intersectia cu iancului, vatra luminoasa,la vatra luminoasa faci dreapta si mai mergi cam 500m ) :giulesti este intre podul grand si maternitate sau camera de munca , pe partea cu maternitatea daca ai nelamurii suna-ma 0722350105 sper sa intelegi cum ti-am explicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Intrebare de 1000 de puncte, Je are un gsxf din '94. La date tehnice zice ca merge cu buji DR8ES sau DR8ES-L, acum la yamha in ghencea nu mai au de nici unele dar au DR8EA. Cineva zice ca ar fi bune si ale ca singura diferenta ar fi ca au 2 electrozi. Poate sa imi spuna cineva daca merg sau nu sau unde pot sa gasesc niste buji DR8ES!!! Meci mult! La AUTONET IMPORT Soseaua Pipera NR. 42 pe langa statia de metrou Aurel Vlaicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate