Sari la conținut

grid927

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de grid927

  1. Salutare! Am A de un an si B de 8. Nu prea am eu multa experienta cu motoru' insa mi-am facu t o parere despre ce pot sa fac ca sa evit accidente. 1. Caut sa ma tin cat mai departe de masini. Adica de masina din fata iar cand schimb banda sa nu o tai smechereste la 2 cm de bara unuia. 2. Claxon folosesc insa nu stiu cat ajuta. 3. Daca mai bag gaz, o fac numai pe drumurile pe care le stiu si atunci cand am loc. Chiar si atunci ma tin departe de partea dreapta a drumului de unde pot iesii tot felul de tampiti care nu se asigura. 4. Turat motorul, doar cand ma strecor printre masini la stop chiar daca merg cu 10 la ora. In rest, ochii in 14, mai moale cu gazu', evit sinele de tramvai si iar cand merg pe ud si pe piatra cubica pas pas sa nu spar ouale Asfalt uscat si cat mai putine incidente in trafic!
  2. Salut oameni buni. Am si eu o mare rugaminte la un posesor de suzuki GSX F, perioada '91-'97. Am si eu nevoie de amprenta parbrizului, adica sa puna o coala mare de hartie peste parbriz si sa traseze conturul cu un marker, sau un pix sau creion sau orice care scrie . PLS Help me! Merci Mult! PS. Preferabil GSX F-ul sa fie de 600 cu toate ca nu cred ca sunt diferente la carene intre 600 si 750 si altele.
  3. tu te referi in general la motoarele in 2T? ca daca da atunci intrebarea nu prea isi are rostu. Sunt destul de multe RS-uri si Enduro-uri pe strazi care merg mult si bine. Daca te referi la cat ar rezista un GPMoto din asta pe strazile noastre ... cam 10 min. (asta daca nu se invarte in juru' casei poporului ca acolo rezista mai mult )
  4. Gsx 600 F in Buc seara (adica undeva dupa 22:00) 80 Km/h in Buc ziua viteza luminii stinse, sau melc melc codobelc, in medie probabil 30-40 Km/h max pe autostrada 150 Km/h pe alte drumuri 110 Km/h, daca permite drumul si traficul
  5. Daca ma primiti si pe mine cu un GixxeF de 600 ma bag si io in club
  6. Nu mai stiu exact cum se numeste firma producatoare (parca Dapper sau Draper). Magazinul este micutz si se afla intr-o casa langa un service pe una din stradutzele de vis-a-vis de parcul circului de pe Lacul Tei. Magazinul este foarte bine aprovizionat, iar sculele sunt profesionale. In plus, fata de rocast, tipul de acolo este foarte serviabil. Merita aruncat un ochi
  7. 1. Rugina o cureti cu smirghel daca te tin mainile (ca la un moment dat o sa iti cada de la atata frecat) sau cu o bormasina cu cap de perie de sarma sau poate chiar slefuitor abraziv. Oricum e mult de munca la dat jos rugina daca vrei sa faci o treaba calumea. 2. Sprei cu vopsea pentru galerii de evacuare se gaseste la Bricostore, Cora, Carrefour etc. (La Brico sigur ca de acolo mi-am luat eu) Sunt niste spreiuri care au pe ele o poza cu o toba de esapament. Curetzi rugina bine bine, sa nu ramana urme, stergi bine bine cu diluant, lasi sa se usuce si dai cu spreiu'. Daca vrei sa fi si mai tare iti iei si unu cu grund si ii dai inainte de vopsea cu grund.
  8. pot sa iti spun ca am avut aceleasi simptome la a mea si s-a rezolvat cu schimb buji curatat si sincronizat carburatoare. La tine daca nu ai carburatoare te sfatuiesc ca pana ajungi la service sa schimbi filtru de aer si bujiile. Daca tot asa face, atunci eu zic ca e din injectie ceea ce nu cred ca e prea roz.
  9. Deci, motocicleta este un GSX600F din '94 cu un numar dubios de kilometrii (avea 20.000 cand am luat-o). Problemele care imi dau de gandit ar fi urmatoarele: 1. Cand motorul e rece parca are un tacanit si e ceva mai zgomotos. Dupa ce se incalzeste si o ridic o data sau de doua ori pana in 8000 merge ca uns. 2. Pe toba din dreapta ... sa zicem ca "pacane" cu toate ca nu e sesizabil decat daca asculti foarte atent sau pui mana in spatele tobei. Deasemenea diametru tevii de evacuare e mai mic decat al tevii din stanga. O parere a fost ca din cauza diametrului evacueaza mai repede pe cea din drepata. 3. La 6.500 - 7.000 de ture in sarcina se simte o vibratie cu frecventa mare dar amplitudine mica in ghidon. In rest la alte turatii nu se simte. Nu depinde de treapta de viteza. 4. Furca pe fata e cam moale. Mi s-a spus ca ar fi duse arcurile si ca s-ar potrivi arcuri de supapa de .... (nu mai stiu ce) de la Aro (parca). 5. Cu 2 persoane pe ea trage mai greu. Mai exact am senzatia ca urca la fel de repede in ture ca atunci cand sunt singur insa ia viteza mai greu. (stiu ca e normal sa traga mai greu cu 2 persoane si s-ar putea sa fie doar o impresie gresita) 6. Merge pus un cauciuc mai lat pe spate decat are ea? In concluzie, apreciez orice idee referitoare la oricare din punctele de mai sus si va multumesc pt timpul acordat. PS. Unde se pot face urmatoarele si cam cat ar costa: 1. Verificarea compresiei 2. Dyno test 3. Echilibrat jante si Vopsit jante 4. Vopsit complet 5. unde se gasesc carene si cat costa.
  10. Eu schimb in sus fara ambreiaj la orice turatie si sincer sa va spun este mult mai silentioasa cand schimb asa decat cu ambreiaj. Cand schimbi cu ambreiaj se aude calnc, cand schimbi fara nu se aude nimic, deci se pare ca se sincronizeaza mai bine fara ambreiaj. Toata treaba e sa iei un pic din gaz inainte sa schimbi si sa nu fortezi. Daca nu vrea sa intre ii mai dai putin gaz, il iei si intra foarte smooth. In plus, cand schimbi in ture castigi timp bun schimband fara ambreiaj. Exemplu: 1 -> 12000 rpm -> luat un pic din gaz -> trecut in a 2-a -> samd. Rezultatul este remarcabil. Pe de alta parte cand schimbi in jos nici pentru motor nu cred ca e bine sa schimbi fara ambreiaj si nici pentru tine ca daca te hotarasi pe la 6000 de ture sa ii dai inferioara si nu ii controlezi decelerarea din ambreiaj => smucitura, blocat roata spate, eventual cazatura. In concluzie: 1. Am dubii referitoare la stricarea cutiei de viteze din schimbat in sus fara ambreiaj. 2. Daca la pinioane nu se stie care e treaba, faptul ca nu mai tragi ca nebunu' de ambreiaj ii prelungeste macar lui viata. 3. Nu schimbati in jos fara ambreiaj.
  11. grid927

    Dilema...

    Daca reusesti sa iti faci un calcul la cat te-ar duce investitia, pls posteaza-l esalonat aici ca asi fi si eu interesat de cateva modificari la GSX-u meu. Pe mine m-ar interesa pur si simplu carenele fata si o vopsea completa. Iar negru cu perla albastra arata super tare. Asa era la original GSX-u meu, se vede pe rezervor.
  12. In ceea ce priveste atentia am auzit de scoruri de 500 Euro + pile pt. o scapare. Si io m-am plimbat in jurul zonei unde aveam motocicleta inainte sa imi iau carnetul insa la un moment dat am decis ca nu merita riscul. Cat despre curbe, dupa ce o sa iti iei carnetu' si o sa mergi mai mult o sa incepi sa te obisnuiesti si cu motoru', cu greutatea si cu ambreiaju'. Mult succes la examen si asfalt uscat. Te asteptam la o plimbare dupa ce iti iei carnetul
  13. Mai intai sanatate multa si refacere rapida si usoara. Dupa asta, nu am inteles nici o data cum naiba sare lumea dupa podu' ala in dambovita samd. Am B de 8 ani si am trecut de sute de ori pe acolo cu masina si ma jur ca nu am avut nici o data, nici macar senzatia, ca ma duc in rau sau ca ratez curba sau altceva. Cu motocicleta, am mici retineri, asta si pentru ca nu am de foarte mult timp carnetu' si au mai pus si kkturile alea de "incetinire" si sincer nu imi vine sa ma inciln pe alea!
  14. Cam subtire cu trupele. Cred ca au luat si organizatorii ce au gasit mai ieftinache sa nu faca gaura in buget. Un Iris ar fi fost intradevar dragutz. Stupid question: Da' daca io nu vreau sa dorm la snagov in cort si vreau sa ma duc noaptea acasa si sa vin a doua zi, tre' sa platesc inca 20 RON ????
  15. grid927

    Mam Ruuupt!

    First of all Sanatate multa ... daca e cazu' 2. Pacat de motor. 3. Treaba asta cu wheelie din ambreiaj mi se pare in general cam periculoasa, sincer as prefera unu facut numai din acceleratie ca sa pot sa ma tin bine de ghidon, da' fiecare cu nebuia lui. 4. SUPER KATERINKA topicu' asta pana la urma ... sau mai degraba offtopicu' asta. Hai bafta all si Asfalt uscat motoristilor ca restu' pot sa circule si pe ploaie
  16. Io am un GSX 600 F din '94 si consumul e cam tot asa, daca nu chiar mai maricel un pic insa toata lumea mi-a zis ca nu ai ce sa ii faci. Iti ia 7-8 in oras la o medie de 6000 de rpm iar la drum lung cica ar lua cam 5.5 la un 140 Km/h in a 6-a. E un motor care haleste destul de mult din pacate.
  17. sincer estimarea mi se pare mult prea mare pe o parte iar pe cealalta noi nu pentru asta platim 7000 de taxe???
  18. Frate bine ca ai scapat. Adevaru' e ca majoritatea soferilor astora din Patria Hotilor sunt niste idioti si ar trebui inchisi in casa si legati cu lantu' de calorifer sau eventual montate anti-aeriene cand ies din casa ca ne omoara pe toti. Dilaii dreaq!!! Sanatate multa!
  19. Caut oglinda stanga sau set de oglinzi pt. un GSX600f '94. Stie cineva unde pot gasi asa ceva sau macar ceva care sa sepotriveasca??? Multumesc anticipat!
  20. Am notat, macar asta e mai aproape de mine ca eu stau in zona Dinamo. Apropos, cine stie pe cineva care aduce de pe louis.de sau macare unde e postu' ala?
  21. si unde au Pro Motor astia magazin ca suna interesant. Au si alte piese pt moto? Ca m-ar interesa o oglinda stanga pt GSX600F '94 ca pe a mea am spart-o si e tare nasol fara. Daca nu poate imi spuneti si mie un magazin unde pot sa gasesc asa ceva!
  22. eu cred ca pe louis sunt 3.30 insa nu mai stau o sapt. cu motoru' pe bara pentru 4 bujii. La Yamaha in ghencea sunt 227.000 parca iar la tomina mi-au zis la tel ca sunt 10Euro ... sau 10Dolari ca nu isi mai aducea bine aminte!
×
×
  • Creează nouă...