18dany Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Dupa ce l-am schimbat eu iarna trecuta acum au inceput sa se rupa pe la prieteni asa ca, care aveti............. Vorbesc de arcul care aduce pedala in 0 dupa ce schimbi vitezele. Daca nu aveti de hoinar,se potriveste si cel de la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clickerfux Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 este,este! chiar mai multe! am vreo 4,intr-un colt din garaj! pe bune! cat dati pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 este,este! chiar mai multe! am vreo 4,intr-un colt din garaj! pe bune! cat dati pe ele? pai zii tu cat vrei pe ele dar nu pe toate,doar 2 vreau. Eu as vrea sa batem palma cat mai repede ca se duce vacanta si........ Zii cat vrei pe ele si eu iti zic daca merge sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate