gabi-rd03 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 va rog ajutati-ma cu un releu de incarcare pentru africa twin xrv 650 (propabil se potriveste si de pe alte honda)...prefer varianta second hand. multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 va rog ajutati-ma cu un releu de incarcare pentru africa twin xrv 650 (propabil se potriveste si de pe alte honda)...prefer varianta second hand. multumesc anticipat! Esti ca si "ajutat", nu telefon, nu date despre tine, nu localitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Esti ca si "ajutat", nu telefon, nu date despre tine, nu localitate. Scuze postez eu pentru prietenul meu se numeste Ovidiu este din Radauti jud Suceava. Il poti contacta pe numarul 0758/86 43 64.orice pont l-ar ajuta. am planuit de mult o tura prin Romania si era fixata pe data de 10 iulie plecarea si fara incarcare el nu va putea merge. respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Scuze postez eu pentru prietenul meu se numeste Ovidiu este din Radauti jud Suceava. Il poti contacta pe numarul 0758/86 43 64.orice pont l-ar ajuta. am planuit de mult o tura prin Romania si era fixata pe data de 10 iulie plecarea si fara incarcare el nu va putea merge. respect! Salut! Ti l-as putea aduce eu la 65 lei (nou, cu factura, aftermarket) dar nu mai devreme de 16-20 iulie (daca nu ma lua nevasta la mare, ti-l puteam livra de azi in 5 zile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Adica de scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate