hyobusa Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! dami add la soringst Mesaj completat DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! dami add la soringst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 dami add la soringst Mesaj completat dami add la soringst ti'am dat add!! Mesaj completat ti'am dat add!! PENTRU DETALII PUTETI FOLOSI SI MAIL MEU spirit_coz@yahoo.com Mesaj completat Anuntul nu mai este de actualitate.Motorul a fost vandut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate