Sari la conținut

sorin93

INACTIV
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    soringst

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    constanta
  • Carnet moto din
    trebuia?
  • Motocicleta
    mai multe..
  • Numar Moto
    aveam..
  • Club
    Inca nu..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mai multe.

sorin93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pentru fiabilitate si iesiri in afara orasului vote cbr &4t pentru oras si viteza vote rs 125 !
  2. Cumpar orice aprilia rs 125 ,orice an,in orice stare,cu/fara acte...Nu ofer preturi mari..acceptabile! Contact at: soringst@yahoo.com/0761511558
  3. Ma frate...Sunt atatia oameni care au discutat atatea despre motoare 2t-4t...Tie ce iti place?..Daca cineva iti spune ia`ti cbr, tu iti iei cbr ca ti`a zis aceea persoana?..sau ca iti place tie sau altcv?.. Esti baiat mare,alege`ti ce iti place! ..cauta pe forumuri si ai sa gasesti mi de astfel de posturi...Nu`i mai intarata si p`astia la cearta.. Pana atunci...toate cele bune si poate ne spui si noua ce ti`ai luat...( daca iti mai iei ) )
  4. Kilometrii multi parcursi = experienta foarte multa. Sa zic ca tu in aia 7 mi de km cati ai tu nu ai trecut prin toate obstacolele care le trece un motociclist in aia 40 de mi sa zicem..Si eu am vreo 25 de mi facuti sezonu asta cu zx6r si tin sa mentionez ca in ciuda faptului ca in total am peste 30 de mi de km parcursi am mancat o bucata din asfalt serios.. Si eu sunt impotriva acelora care ..vezi domn`le pana acum am petrecut timpu numai pe motocicleta nu mi se poate intampla nimic ..Nu e asa oricand aceasta experienta poate sa te insele..Asta e o chestie care trebuie sa o tii pentru tine,eventual sa`i inveti si pe ceilalti..Chiar si cei cu scutere putem spune ca sunt un tip de motociclisti(scuteristi) .Deci nu ar trebui criticati genu asta de motociclisti prin faptu ca nu sunt bikeri adevarati,sau gen ghost rider. Mult noroc in viata si toate cele bune! App mai mi`a ramas un singur rs 125 cu kit de 180cc cel roz..in stare impecabila la 35 mil ..nu are absolut nicio problema..Daca se strica in decursu la 2 luni asigur eu piesele si toate cele necesare!
  5. aia neagra la 35 mil iar aia roza la 1000 euro
  6. Am 2 rs`uri ...Cea roza are kit de 180 cc,este din 2005 ,functioneaza impecabil si de asemenea merge foarte bine...Cea neagra este full power,din 2004 si tot la fel functioneaza foarte bine,a avut set nou noutz.. Sunt inmatriculate si actele in regula !
  7. AM eu Rs 125 din 2004 in stare perfecta de functionare 35 mil,si la aspect e ok......Da si tu add la soringst/0761511558
  8. Bune ..Nu stiu care ar fi pt un "motor" ca el..Rau e ca din cate am auzit ar fi "hidramat"..ceea ce nu prea numesti "motor" ...ca viteza nu stiu..Dar la aspect "it`s suck`s" aspectu de magar ma scoate din minti cand ma uit la un asemenea motor...
  9. Am auzit de tine ca te`ai intalnit cu un prieten de`al meu si i`ai cerut sfaturi incotro sa o iei spre Tulcea.. (jumara)
  10. =)) trebuie sa`l crezi..) 140% mai mult k sigur..! Mesaj completat =)) trebuie sa`l crezi..) 140% mai mult k sigur..!
  11. Sa zicem cam 360-400 km ,oprire de doua ori.Si asta era cu rs full power,cu kit de 180cc..viteza medie cam undeva 120-130-140 km/h..aveam momente cand simteam ceva "high" si saream putin :"> de 140.. Dar nu recomand la nimeni sa plece cu rs la drum lung fara sa aiba baterie la telefon,fara sa`si anunte prietenii ,fara sa aibe credit,si revizia facuta la motor .
×
×
  • Creează nouă...