hyobusa Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 hyobusa a spus: DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! dami add la soringst Mesaj completat hyobusa a spus: DE VANZARE HYOSUNG GT 125R AN 2009,8000KM prim propietar,FULL CASCO si RCA valabile pana in mai 2011,4timpi 2 cilindri in v cu 8 valve,necazuta, furca up-side-down,faruri cu lupa,consumabile schimbate la 7000km(am folosit decat Motul full sintetic)Dotari suplimentare:oglinzi sport carbon,toba modificata+inca 2 tobe noi-noute. Pret:1950E Pretul este negociabil!! Pentru alte detalii astept PM!! dami add la soringst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 sorin93 a spus: dami add la soringst Mesaj completat dami add la soringst ti'am dat add!! Mesaj completat hyobusa a spus: ti'am dat add!! PENTRU DETALII PUTETI FOLOSI SI MAIL MEU spirit_coz@yahoo.com Mesaj completat Anuntul nu mai este de actualitate.Motorul a fost vandut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate