ianachim Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Pe scurt, caci restul , ceea ce vezi, simti, mirosi si traiesti nu poate fi pus pe…hartie 7500 km 16 zile temperaturi de la 0 la 36 de grade stanci, zapada, ploaie, nisip, mare si peste toate SOARE, CER ALBASTRU SI NORI PUFOSI altitudine de la 0 la 3800 (asfalt pana la 2802) obiective propuse service moto kaprun de vazut montblanc…cat mai de aproape cat mai multe …col.uri cat mai multe viraje viaduct millau zonele de viticultura si lavanderii in franta st .tropez o cafea in port coasta frantei si a italiei turnul din pisa traversare fery Italia – grecia o zi fara casca si cat mai multe bai in grecia vizita si haleala in alexandropoli nunta mae restul………nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) imagini din calatoriile pe doua roti ?! restul………nu mai conteaza Editat Iulie 8, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Bine ai revenit, misto traseu, misto motor! astept poze. (Felicitari lui MAE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 1 Mesaj completat 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Super fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 salutari si pt Dan si Mihai, stiam ca Dan isi luase un alt model de BMW dar acum vad ca a ales GS-ul de 1200, la mai multe plimbari frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 3 Mesaj completat 4 Mesaj completat 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 * hola! bine ati revenit acasa, elefantilor! eu v-am zis c-o sa va ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 6 Mesaj completat 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 6 salutare frumos dar nenea ionachime zimi si mie bre ce carati in genti ca de camping nu vreti sa auziti la mine care ador stilul nomad cand plec iau masa scaune incarc motorul ca magaru dar eu stau unde stau dar voi ce carati sau fite sio-ntrebare nenea cum circula ferybotul in grecia spre corfu ca parca ai mers peacolo se sta cu orele sau se circula regulat multumesc incaodata foarte frumos la cat mai multe ture frumoase sa fiti iubiti cu respect pompi si la anul poate aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 salutare frumos dar nenea ionachime zimi si mie bre ce carati in genti ca de camping nu vreti sa auziti la mine care ador stilul nomad cand plec iau masa scaune incarc motorul ca magaru dar eu stau unde stau dar voi ce carati sau fite sio-ntrebare nenea cum circula ferybotul in grecia spre corfu ca parca ai mers peacolo se sta cu orele sau se circula regulat multumesc incaodata foarte frumos la cat mai multe ture frumoase sa fiti iubiti cu respect pompi si la anul poate aici bine te.am gasit grasutule in genti aveam lapte ca doar furam" in elvetia si am luat lapte de la MILKA corfu am fost cu avionul dar sincer nu m.a dat pe spate am inchiriat motor acolo dar nu e f f tare mai bine du.te in sithonia am fost acolo in tura asta si a fost demential suna.ma pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 bine te.am gasit grasutulein genti aveam lapte ca doar furam" in elvetia si am luat lapte de la MILKA corfu am fost cu avionul dar sincer nu m.a dat pe spate am inchiriat motor acolo dar nu e f f tare mai bine du.te in sithonia am fost acolo in tura asta si a fost demential suna.ma pt detalii ce promnt esti nu vreau eu corfu am un baiat la munca care ma intrebat siam vrut sal ajut ma duc in grecia la tara liniste pelion asa ai zice dami id sau meil ceva unde sa vorbim fara forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2010 Autor Share Postat Iulie 8, 2010 u Mesaj completat g Mesaj completat h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 super, super, de la munte la mare, ce altceva iti mai poti dori,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 r Mesaj completat cele mai tari case pe care ti.le poti dori iar peisajul din fata lor e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 salutari si pt Dan si Mihai, stiam ca Dan isi luase un alt model de BMW dar acum vad ca a ales GS-ul de 1200, la mai multe plimbari frumoase! Multumim de salutari... si tie la fel, toate cele bune. Am lipsit o saptamana din tara, dupa ce am revenit din Marea Cursa..., care trebuie sa recunosc: pentru mine a fost mai scurta (5800 km) decat a Marelui Singuratic (CALATOR). Impreuna cu Mihai, ne-am intors catre casa pe ruta Menton-San Remo-Milano-Garda-Pordoi-Falzarego-Cortina-Sillian-Graz-Balaton-Budapesta-Bors-Buc. Multumesc lui Cristi pentru poze pentru ca ne-a aratat ca se poate! Deasemenea salutari tuturor care au fost pe RGA cu Vlad, i-am urmat indeaproape, la cca. 2 zile distanta (a se vedea stickerele puse de Ianachim...pe ici, pe colo: "welcome to Romania". Si eu am fost la Mae, dar venind de la nord cu o conserva. Desigur, aparitia a fost Cristi, care a venid din sud, asa cum si-a propus de la inceput. Mesaj completat Multumim de salutari... si tie la fel, toate cele bune. Am lipsit o saptamana din tara, dupa ce am revenit din Marea Cursa..., care trebuie sa recunosc: pentru mine a fost mai scurta (5800 km) decat a Marelui Singuratic (CALATOR). Impreuna cu Mihai, ne-am intors catre casa pe ruta Menton-San Remo-Milano-Garda-Pordoi-Falzarego-Cortina-Sillian-Graz-Balaton-Budapesta-Bors-Buc. Multumesc lui Cristi pentru poze pentru ca ne-a aratat ca se poate! Deasemenea salutari tuturor care au fost pe RGA cu Vlad, i-am urmat indeaproape, la cca. 2 zile distanta (a se vedea stickerele puse de Ianachim...pe ici, pe colo: "welcome to Romania". Si eu am fost la Mae, dar venind de la nord cu o conserva. Desigur, aparitia a fost Cristi, care a venid din sud, asa cum si-a propus de la inceput. ...si salutari Doru cu, care ne-am la Menton, si el venind dinspre RGA. Mesaj completat ...si salutari Doru cu, care ne-am intalnit la Menton, si el venind dinspre RGA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 Multumim de salutari... si tie la fel, toate cele bune. Am lipsit o saptamana din tara, dupa ce am revenit din Marea Cursa..., care trebuie sa recunosc: pentru mine a fost mai scurta (5800 km) decat a Marelui Singuratic (CALATOR). Impreuna cu Mihai, ne-am intors catre casa pe ruta Menton-San Remo-Milano-Garda-Pordoi-Falzarego-Cortina-Sillian-Graz-Balaton-Budapesta-Bors-Buc. Multumesc lui Cristi pentru poze pentru ca ne-a aratat ca se poate! Deasemenea salutari tuturor care au fost pe RGA cu Vlad, i-am urmat indeaproape, la cca. 2 zile distanta (a se vedea stickerele puse de Ianachim...pe ici, pe colo: "welcome to Romania". Si eu am fost la Mae, dar venind de la nord cu o conserva. Desigur, aparitia a fost Cristi, care a venid din sud, asa cum si-a propus de la inceput. Mesaj completat ...si salutari Doru cu, care ne-am la Menton, si el venind dinspre RGA. Mesaj completat ...si salutari Doru cu, care ne-am intalnit la Menton, si el venind dinspre RGA. pai si poze ......poze neneaaaa Mesaj completat 6 Mesaj completat bis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate